Mød Eurowomans nye blogger: Emilie Lilja
Emilie Lilja er det nyeste skud på stammen af bloggere på Eurowoman.dk

Mød Eurowomans nye blogger: Emilie Lilja

Lilja er uddannet designteknolog fra KEA, men valgte at gå en helt anden retning og bosatte sig permanent i New York i marts for at arbejde som DJ & Model. På hendes blog Lilja.eurowoman.dk kan du fra mandag d. 1. september læse om hverdagen i New York, træning, musik og meget andet.

Når ingen kigger elsker jeg at... pille mig i navlen. Sindssyg weird ting, I know! Men jeg kan trække stort set hele navlen ud af min mave, det ser så underligt ud! Jeg gør det faktisk også, når jeg er sammen med mine damer, og de beder mig pænt om at stoppe asap. Haha!

Sidste gang jeg blev virkelig rød i hovedet var, da... jeg fortalte mine forældre, at jeg havde mødt en mand, jeg var blevet forelsket i her over sommeren.

En person der virkelig kan få mig til at grine er... min gode ven og dj, Emil Lange. Den mand er så morsom og så for meget på alle områder altid, så jeg kan simpelthen ikke lade være med at græde af grin og elske ham.

En Lørdag morgen for mig er bedst når... der er god chillern musik og morgenmad i sengen. Hvis jeg har været ude og spille natten før, er jeg rigtig træt, og så er der ikke noget bedre end at kunne ligge og vågne stille og roligt.

Jeg har aldrig forstået hypen omkring... sokker i sandalerne. Og bøllehatten. Jeg forstår det bare ikke.

Jeg er blevet blogger fordi... at jeg oplever virkelig mange sjove og underlige ting her i New York, som jeg ville ønske folk kunne opleve med mig. New York er den vildeste by med de vildeste mennesker, og du ved aldrig, hvad der sker den næste dag, eller hvor man ender henne en aften i byen. Jeg tænkte, det kunne være sjovt at prøve at give folk et indblik i min hverdag, så jeg håber, de vil læse med!

LÆS OGSÅ: Her er de nye tv-serier, du skal glæde dig til

Mit største idol må vist være... min morfar. Han er desværre gået bort, men han var virkelig verdens sejeste mand, og jeg har hans initialer tatoveret på mit håndled, så jeg tænker på ham stort set hver dag. Jeg tror ærligt ikke, jeg har fundet et rigtigt idol lige siden. Der er mange mennesker, jeg har stor respekt for og for det, de gør, men jeg har ikke fundet en person, jeg så så meget op til, som jeg gjorde med ham.

I mit klædeskab hænger der... et par sorte/røde læderbukser fra IRO, som jeg fik af min ekskæreste. Jeg havde gået og gloet på dem hver eneste dag i 3 måneder sidste år i NY, og så fik jeg dem fandme i julegave. De betyder meget for mig, og jeg skiller mig aldrig af med dem!

Natalie Jerichau er min bedste veninde, fordi... Vi har præcis den samme lamme humor, og hun har så meget selvironi, at det er hysterisk morsomt at være i hendes selskab. Vi laver så mange dumme ting sammen, og jeg kan fortælle hende alt. Jeg ved seriøst ikke, hvad jeg skulle gøre uden hende i mit liv.

Jeg har virkelig svært ved at... tage imod komplimenter. Jeg prøver ihærdigt at skjule det, tror jeg, men jeg bliver helt vildt genert. Især hvis folk roser mine dj-skills. Og så har jeg så nogengange svært ved at udtale ord på engelsk med W og V. Ikke særlig fedt når man bor i New York, og slet ikke når ens gade hedder Waverly! Taxamændene fatter aldrig, hvor fanden det er jeg skal hen, haha!

LÆS OGSÅ: 5 gode spisesteder i København anbefalet af bloggeren

EMILIE LILJA

Navn: Emilie Lilja
Alder: 26 år
Beskæftigelse: Dj og Model hos Scoop & Ford Models
Blog: Lilja.eurowoman.dk
Instagram: @emilielilja
Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur, Emilie Lilja og Kendte