Natasja Crone: Det giver en frihed i parforholdet, at vi bor hver for sig
Foto: Les Kaner Natasja Crone og Rasmus Tantholdt.

Natasja Crone: Det giver en frihed i parforholdet, at vi bor hver for sig

For tre år siden blev hun kæreste med kollegaen Rasmus Tantholdt, men de har stadig ikke travlt med at få fælles adresse. Det er der flere grunde til, fortæller journalist Natasja Crone i et stort interview i denne uges ALT for damerne.

De har begge før været gift og har børn fra tidligere forhold.

Da tv-vært Natasja Crone faldt for sin kollega, krigskorrespondenten Rasmus Tantholdt, havde de begge oplevet, hvad mange andre danskere også går igennem: At et forhold brister.

Så hvor mange andre forelskede par måske ville have travlt med at komme til at dele fælles folkeregisteradresse, har de to populære TV 2-journalister lært af historien og taget en anden vej.   

– Nu har jeg været kærester med Rasmus i tre år, og vi har begge de erfaringer. Når vi elsker hinanden, som vi gør, og har det, som vi har det, så kan vi godt finde ud af at tage tingene i vores eget tempo, og hvis nogle spørger, hvorfor vi ikke bor sammen, kan vi sige, at det skal vi nok finde ud af, siger Natasja Crone i denne uges ALT for damerne.

Hendes ældste dreng på 21 år er lige flyttet fra reden, mens den yngste på 17 år stadig bor hjemme. Kæresten Rasmus Tantholdt er ofte også i hjemmet, nogle gange med sin søn. Men selvom parret er sammen hele tiden, bor de ikke sammen – i hvert fald ikke endnu, forklarer hun.

– Vi har jo også en helt anden frihed. Hvis man finder sammen, imens man har små børn, er det sindssygt svært at få tid til at se hinanden, og når det lykkes, er børnene en stor del af det. Men når man mødes på et tidspunkt, hvor ens børn er så store, som vores er, er det nemmere. Fordi vi har prøvet de ting, vi har, så ved vi begge, at der ikke er nogen grund til at spurte hen imod et fælles parcelhus, hejse flaget op i flagstangen og bringe en masse børn sammen.

Skilsmissen var en svær tid

Det var en følelsesmæssig hård omgang, da Natasja Crone i 2004 blev skilt fra eksmanden, Nikolaj Back. Det fortæller hun i det store interview med ALT for damerne, da hun ser tilbage på, hvad der har været den sværeste forandring i hendes liv.  

– Jeg kan ikke pege på en enkelt skelsættende begivenhed, som har været så svær, at jeg ikke har kunnet løse situationen, men jeg har haft svære og udfordrende perioder i mit privatliv, fordi jeg ligesom så mange andre danskere ikke har formået at kunne blive sammen med den samme partner. Det er forandringer, man selvfølgelig ikke ønsker, og hvis man blev sammen og ellers havde det godt, kunne det spare en for utrolig mange bekymringer og sorger. Jeg har været meget ked af det i de perioder, men når jeg ser tilbage, så har jeg jo fået løst det, og jeg er vitterlig lykkelig for, at jeg i dag har det fantastisk godt med mine drenges far, og at Rasmus også har det godt med ham, lyder det fra den 49-årige tv-vært.

FÅ HELE INTERVIEWET I UGENS ALT FOR DAMERNE – her fortæller Natasja Crone om at nærme sig de 50 år, sit nye job og om at være mor og venner med sin eks.

ALT for damerne forside 2019.jpg

Hvem er Natasja Crone

  • Født 12. juni 1970 i København.
  • Journalist og vært på TV2’s nye program ”Go’Aften Live” sammen med Abdel Aziz Mahmoud.
  • Kendt fra ”TV2 Nyhederne” og værtsroller på bl.a. ”Melodi Grand Prix” og ”Stjerne for en aften”.
  • Mor til Samuel på 21 og Noah på 17, som hun har sammen med sin eksmand Nikolaj Back. Kæreste med journalist Rasmus Tantholdt igennem tre år. Parret bor ikke sammen. Natasja bor i Vedbæk nord for København.
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Kendte