Kender du en kvinde, der fortjener Søstersind-prisen?
SPONSORERET indhold

Kender du en kvinde, der fortjener Søstersind-prisen?

I januar kørte ALT for damerne en søstersind-kampagne, hvor kendte og ukendte kvinder skrev breve og bakkede hinanden op med masser af kærlighed og ægte søstersind. Nu følger vi op med en særlig søstersindpris.

Af: Redaktionen Foto: Helle Moos
27. jun. 2019 | Livsstil | ALT for damerne

ALT for damerne elsker, at I har taget så godt imod #søstersind-budskabet, og vi glæder os til at sætte endnu mere fokus på, hvordan vi gør hinanden bedre – både professionelt og personligt.

I oktober uddeler vi SØSTERSINDPRISEN, som hædrer en kvinde, der har gjort en særlig indsats, og vi har brug for jeres hjælp til at finde de nominerede.

Læs også: 3 nominerede kvinder til Søstersind-prisen

S├©s_sind_StephanieSurruge__nov18_132.jpgDR-korrespondent Stéphanie Surrugue skrev søstersindbrev til en kær kollega. Foto: Helle Moos

Så skriv til os på alt@alt.dk og fortæl os, hvorfor netop denne kvinde har fortjent en særlig hyldest. Send os samtidig et billede af jer begge to.

Vi bringer nomineringerne løbende i bladet og på ALT.dk. Vinderen af SØSTERSINDPRISEN bliver kåret af en jury bestående af sangerinde Fallulah, forfatter Katrine Engberg, sociolog Emilia van Hauen og redaktionschef Rikke Dal Støttrup.

Hella Joof -® Les Kaner_002.jpgSkuespiller Hella Joof skrev et søstersindbrev til sin gymnasieveninde Jacqueline. Foto: Les Kaner

Læs meget mere om ALT for damernes #søstersind-kampagne her

Læs også: Hella Joof om Søstersind: "Kvinde er kvinde værst er jo ikke en sætning, der er kommet ud af det blå"

Anbefalet til dig