Stephania Potalivo
Foto: Anders Fauerby / TV2 Stephania Potalivo "overanalyserer alt", siger hun i denne uges ALT for damerne.

Stephania Potalivo om at føle sig værdsat

Stephania Potalivo gik helt i baglås: "Jeg følte mig som den nye pige i klassen"

I denne uges ALT for damerne fortæller Stephania Potalivo om en pinlig episode med Oh Land, om sin egen største svaghed og om de tidspunkter, hun føler sig mest værdsat.

Åh, følelsen af at dumme sig. Og græmme sig efterfølgende.

Det kender de fleste vist, men det er nok de færreste, der har haft en pinlig episode med en kendt person, man synes, er ”mega sej”.

Det skete dog for skuespilleren Stephania Potalivo, fortæller hun i denne uges ALT for damerne, der er på gaden i morgen torsdag den 7. september.

Hvornår gjorde du sidst noget rigtig pinligt, og hvad var det?

- Andre synes sikkert ikke, at det er så pinligt, men det skete i forbindelse med Voice Junior, hvor jeg skal være medvært. Jeg skulle møde holdet og coachene og var super spændt. Jeg følte mig som den nye pige i klassen. Vi skulle spise en middag, hvor jeg sad og talte med Nanna (Oh Land, red.), som jeg synes, er mega sej – jeg har hørt meget af hendes musik. Hun spurgte, hvad jeg lavede. Om jeg bedst kunne lide komedie eller drama. Jeg svarede, at jeg kunne lide begge dele, men at jeg har lavet mest komedie. Hun spurgte, hvorfor jeg bedst kunne lide det, men jeg kunne ikke svare på det. Jeg gik helt i baglås. Jeg var nervøs og blev helt befippet og fik aldrig forklaret, hvad jeg kunne lide ved det. Hun kiggede bare venligt på mig. Det var ret pinligt.

Hvad er din største svaghed?

- Det er, at jeg tænker for meget over tingene og overanalyserer alt. Det er særligt i forhold til mig selv. Hvis jeg har været til en casting eller til et arrangement, tænker jeg tit ”åh nej, var det nu godt nok” og ”bare jeg ikke havde sagt det”… jeg tænker bare alt for meget.

Hvornår føler du dig værdsat?

- Hvis man har det dårligt med sig selv, kan man være sammen med mennesker, der elsker en nok så meget, men uden at mærke det. Det handler om at finde en ro i sig selv, før man kan føle sig værdsat. Men når jeg er sammen med mennesker, der elsker mig, og som jeg elsker, føler jeg mig værdsat.

Hvornår vidste du, at du var god til det, du laver?

- Det kan jeg stadig tvivle på. Det tror jeg, at mange skuespillere kan nikke genkendende til. Jeg var børneskuespiller, men dengang var det ikke noget, jeg drømte om. Da jeg blev voksen, fandt jeg ud af, at jeg gerne ville være skuespiller, selvom jeg ikke turde indrømme det over for andre eller mig selv. Jeg tog derfor på filmhøjskole, hvor jeg spillede meget skuespil, og her fandt jeg ud af, at jeg virkelig godt kunne lide at være skuespiller og nok også godt kunne finde ud af det.

Læs resten af interviewet med Stephania Potalivo og meget andet i denne uges ALT for damerne, der er på gaden torsdag den 7. september. 

Stephania Potalivo, 30

Kendt fra satireserien "Sjit Happens" på TV2 Zulu.

Aktuel som medvært på "Voice Junior" på TV2.

Kilde: ALT for damerne

Se, hvad vi ellers skriver om: Stephania Potalivo, Livsstil og Interview