TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Thomas Bo Larsen skulle spille mig på film

Den 37-årige tv-vært fra programmet "Kulturen på News" om pinlige vaner, sit mest ligegyldige køb og om at være en brøleabe fra Vestegnen.

Hvad mænd ikke ved om kvinder, er ...
- At vi bare skal have en hel masse kærlighed og ingen løgne, for så bliver vi utrolig søde, trygge og overbærende.

Hvad er den sjoveste kompliment, du har fået?
- Det var, da en tjener på Haiti, som fik at vide, at jeg var dansk, udbrød: "Wauw, så er det derfor, du har lige så brede skuldre som Stig Tøfting."

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue: Jeg har lært at acceptere min krop

Hvad er det mest ligegyldige, du ejer?
- Det er en spray fra Hôtel Costes med sådan noget velduft, som har kostet €80. Den spreder en dejlig duft i min lejlighed, så jeg kan drømme mig ned til Hôtel Costes. Den er virkelig åndssvag, ligegyldig og dyr.

Hvad elsker du at hade?
- Gøglere og spejdere. Jeg kan bruge virkelig lang tid på at hidse mig op over begge dele.

Hvis du skulle bagtale dig selv, hvad ville du så sige?
- Hold kæft, hvor snakker hun meget.

Hvis nogen skulle spille dig i en film, hvem skulle det så være?
- Thomas Bo Larsen, fordi han inkarnerer den del af mig, der er fra Greve. Folk har ofte meget travlt med, at jeg er halvt fransk, og uha og høje hæle, men jeg er også en brøleabe fra Vestegnen.

Hvad har været det mest undervurderede det seneste år?
- At der slet ikke har været nok fokus på, at det er begyndt at blive moderne at sige, at man er anti-feminist. For mig at se er ligestillingen i Danmark egentlig på vej tilbage og ikke fremad. Og hver gang, man siger noget om det, siger folk: "Ja, men kvinder har det meget værre i den 3. verden, og du er bare forkælet, fordi du overhovedet taler om det." Og så bliver den parkeret der. Det er en vild udvikling, som har taget fart det sidste år, og som, jeg synes, er ret overset.

LÆS OGSÅ på Eurowoman.dk: Det mærkeligste, jeg har læst om mig selv i et sladderblad...

Hvad er din mest pinlige eller utiltalende vane?
- Den utiltalende er klart, at jeg ryger som en skorsten, og den pinlige er, at jeg er 37 år gammel og ikke kan vågne om morgenen, selv om jeg stiller tre vækkeure. Jeg er stadig sådan en, der kommer for sent og ikke når mine fly. Det er så utjekket.

Hvornår kunne du finde på at stikke en hvid løgn?
- Når jeg har sovet over mig. Jeg kan ofte finde på at sige noget kryptisk med, at jeg lige havde et møde og så se lidt vigtig ud imens, så der ikke er nogen, der spørger ind til det.

Hvornår fældede du sidst en tåre?
- Da jeg skulle interviewe en canadisk kvinde, der havde siddet som gidsel i 460 dage i Somalia og var blevet systematisk tæsket, voldtaget og sultet. Efter det interview havde jeg en kæmpe klump i halsen. Det påvirkede mig helt vildt. Men der behøver ikke at skulle et så stort drama til. Jeg bliver enormt nemt rørt. Jeg er typen, der græder, når jeg ser Extreme Makeover: Home Edition, og den der handicappede familie med 12 astmatiske børn får sit nye hus.

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview