Szhirley Bedste Ferietips Danmark

Foto: Privat Szhirley 44 år, sangerinde, skuespiller og indehaver af webshoppen Droppsbyszhirley.dk. Gift med Mads Møller, som hun har to drenge med.

Szhirleys bedste ferietips: "Det er simpelthen balsam for sjælen"

Om sommeren er Szhirley lykkelig for sit og familiens "Pippi Langstrømpe-hurlumhejagtige" kolonihavehus, hvor hun elsker at ligge i en solstol og bare hygge sig. Andre favoritdestinationer i ferien er Christiania, Bornholm og gåture ved Møns Klint med en god podcast i ørerne.

Jeg skal nyde ferien med mine børn, min mand og en masse dejlig frugt og vin. Faktisk er jeg en svag vindrikker, jeg synes vin smager surt, men jeg tænker altid, at jeg skal drikke en masse vin om sommeren.

Jeg glæder mig mest til at gå i kolonihaven og plukke bær, hive rabarber op og lave saft. Og så glæder jeg mig til kun at have bikini og kimono på.

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke: Her er mine tre bedste tips til Fanø

Jeg skal pakke så lidt som muligt. Jeg ved, hvor lidt vi bruger. Det er jo primært badetøj og nogle t-shirts, man kommer i, når det er sommer. Jeg skal pakke mine yndlingskosmetikprodukter, et ton af bikinier og nogle kimonoer fra min egen virksomhed. Og solcreme derudaf. Jeg elsker sol, men jeg passer også på min hud og smører mig ind i faktor 50.

Jeg skal lytte til alle de truecrime-podcasts, jeg kan få ørerne i. Jeg elsker især podcasten Mørkeland.

Jeg skal spise så meget frisk fisk og lækker solmoden frugt som muligt.

Jeg elsker duften af The Muse fra Zarkoperfume. Den dufter eksotisk og rent på en gang, og den gør min næse så glad.

Szhirley 1.jpg

Mit udenlandske ferieparadis er Mexico, hvor mine søskende bor, og Kroatien, hvor vi har været de sidste par år ved rivieraen Makarska. Der er så vanvittig blåt vand, at hver gang jeg vågner om morgenen, så tænker jeg, at nogen må have puttet frugtfarve i over natten.

Mit bedste ferietip er "Go with the flow". Når vi kører til Kroatien, booker vi kun det første sted, og så tager vi det lidt, som det kommer derfra. Det giver så meget frihed.

LÆS OGSÅ: Alternativ rejse: "Friheden er uden tvivl det fedeste"

Szhirley 4.jpg

Szhirleys tre favoritsteder i Danmark

 1. Bornholm. Der er så flot natur og så mange fine små flækker, hvor man kan besøge røgerier, glaspusterier og spise frisk fisk – nogle af de ting, der ikke er så nemme at finde andre steder i Danmark længere. Derudover er det en klippeø, og det er jo noget særligt, for det er der ikke ellers i Danmark.
 2. Møns Klint. Der kan jeg finde på at køre til, hvis jeg ikke skal noget. Så sætter jeg mig i bilen, sætter
  podcast på og går en tur på en time eller to på Møns Klint og kører tilbage. Det er simpelthen balsam for sjælen. Det er smukt på alle tider af året.
 3. Christiania. Jeg har boet der for mange år siden, og jeg elsker det frirum, der er derude. Mine unger
  elsker det også. Man kan slippe sine børn og dyr fri derude, og når de kommer tilbage, så har de fået
  en nystrikket rulamssweater på og mad i maven. Det er et virkelig skønt sted med så meget kærlighed.

Szhirley 3.jpg

Tre uundværlige beautyprodukter

 1. Hvis jeg skal buffe min tan op om aftenen, bruger jeg Beauty Blur Skintone Uptimizer fra Vita Liberata. Den giver lidt mums, uden at det bliver for meget. Jeg bruger den året rundt i forskellige nuancer efter min kulør. Lige nu bruger jeg farven Dark Latte.
  Beauty Blur Skintone Uptimizer, Vita Liberata, 290 kr
  Skønhed.jpg
 2. Jeg elsker sol og solbadning, så min tynde hud under øjnene har brug for ekstra pleje. Derfor er jeg storforbruger af Collagen Eye Gel Patch af mærket Mizon, der ikke er så dyre. Jeg opbevarer dem i køleskabet, og de kan både bruges morgen og aften. Det er ren dessert til øjnene.
  Collagen Eye Gel Patch, Mizon på Surisuri.dk, 179 kr.
  Skønhed 1.jpg
 3. Det her er til alle dumme læber. Jeg har selv de dummeste læber i hele verden. Jeg har prøvet alt i hele verden for at fikse mine læber, og lige meget hjalp det, men så faldt jeg tilfældigvis over en "Lipglass" fra Mac med glimmer i, og mine læber ELSKER den! Ingredienserne virker helende og blødgørende. For tiden bruger jeg farven New Galaxy.
  Lipglass, Mac, 170 kr.
  Skønhed 2.jpg

Szhirley, 44 år

 • Sangerinde, skuespiller og indehaver af webshoppen Droppsbyszhirley.dk.
 • Gift med Mads Møller, som hun har to drenge med
Se, hvad vi ellers skriver om: Ferie i Danmark og Sommer