vicki berlin forlovelse

Foto: Trine Bukh "Jeg var i et forhold og havde slet ingen intentioner om at forelske mig i en anden."

Vicki Berlin: ”Jeg var i et forhold og havde slet ingen intentioner om at forelske mig i en anden”

Da skuespilleren mødte sin mand gennem arbejdet, var tidspunktet helt forkert – for hun var forlovet med anden. Alligevel var der ingen vej tilbage, fortæller Vicki Berlin til Hendes Verden.

Kærlighedens veje er uransagelige, lyder en populær omformulering af det bibelske udtryk om Herrens veje.

Og det oplevede Vicki Berlin på egen krop, da hun i begyndelsen af sin karriere havde fået foden inden for i den danske standup-verden.

LÆS OGSÅ: Vicki Berlin: "Når folk siger, at det er min pligt som kvinde at få børn, siger jeg..."

Hun var dengang nyuddannet skuespiller, men da hun ikke kunne få dørene åbnet til den del af branchen, brugte hun i stedet sine evner til at være sjov bag en mikrofon. Hun blev opdaget og blev en del af satireserierne ’Gintbergs store Aften’ og ’Tjenesten’ på P3, der først blev et hit på radio og senere fortsatte på tv.

Sidstnævnte job endte med at ændre den dengang forlovede Vicki Berlins liv.

”I 2008 forelskede jeg mig i Nikolaj (Tarp, red.), der på det tidspunkt var instruktør på Tjenesten. Det var det helt forkerte tidspunkt, men samtidig helt rigtigt. Jeg var i et forhold og havde slet ingen intentioner om at forelske mig i en anden. Men det gjorde jeg,” siger Vicki Berlin i denne uge til Hendes Verden.

Følelserne mellem de to var så stærke, at hun til sidst traf beslutningen om at bryde med sin daværende forlovede og overgive sig til det, som hun oplevede med Nikolaj.

”Efter en alvorlig tænkepause fandt vi sammen, og vi giftede os året efter,” fortæller hun til ugebladet.

Har aldrig ønsket børn

Parret har været sammen lige siden, og de har i dag deres drøm af en familie – nemlig med villa og flere vovser, som er den populære revyskuespiller kalder sine ”drenge”.

”Vi har købt villa i Hvidovre og havde indtil for nylig en flok på tre hunde. I dag har vi to tilbage, og de drenge er mit et og alt. Jeg kan godt lide børn og nyder at være sammen med mine niecer, men jeg har aldrig villet have mine egne. Jeg tror på, at man skal give alt, man har, hvis man vælger at sætte små mennesker i verden. Måske fordi mine egne forældre indrettede sig sådan, at én af dem kunne være hos os,” lyder det fra Vicki Berlin.

Hun har gennem årene måtte lægge øre til personer, der mente, at de kunne tillade sig at betvivle parrets valg og fravalg, hvilket hun før har fortalt om i artiklen: "Når folk siger, at det er min pligt som kvinde at få børn, siger jeg: Vrøvl".

”Lykkeligvis har Nikolaj det på samme måde. Og på trods af bedrevidende røster, der har sagt ”åh, det ændrer sig nok”, så har det aldrig ændret sig. Det er det rigtige valg for os,” understreger Vicki Berlin i det nye interview til Hendes Verden.

Skuespilleren har rundet de 44 år, og det er ikke kun på den danske revyscene, at hun byder stor anerkendelse.

Vicki Berlin har nemlig en rolle i Ruben Östlunds kommende internationale storfilm, Triangle of Sadness, hvor hun blandt andet spiller overfor Hollywood-skuespilleren Woody Harrelson.

En rolle, som stod mellem hende og The Handmaid’s Tale-stjernen Elisabeth Moss, men som den danske skuespiller i sidste ende landede.

Læs ugens udgave af Hendes Verden. Her fortæller Vicky Berlin også om sin barndom, om at medvirke i Vild med dans – og om at leve 100 procent vegansk og pludselig at sidde og spise frokost med Woody Harrelson.

Køb Hendes Verden i butikkerne - fra mandag 16. maj

Vicki Berlin, 44 år og uddannet skuespiller

  • Fik sit gennembrud i standup og blev siden en fast del af holdet bag satireserien Tjenesten, som hun både medvirkede i og skrev for
  • Har spillet i flere revyer – blandt andet Bornholmerrevyen, Cirkusrevyen og Odense Sommerrevy – som hun i dag også skriver for
  • Aktuel i Odense Sommerrevy. Og senere på sommeren i den internationale film Triangle of Sadness
  • Gift med instruktør Nikolaj Tarp

Vicki Berlin Nikolaj Tarp.jpgVicki Berlin og hendes mand, Nikolaj Tarp. (Foto: Anthon Unger/Her og Nu)

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Skilsmisse og Kærlighed

610x200_woordy_dmjpg.jpg