Få mere kvalitetstid med dine børn

Få mere kvalitetstid med dine børn

4 tips til at få mere tid med dine børn i en travl hverdag

Sponsoreret: Det er vigtigt med kvalitetstid med dine børn, især når de er små, selvom det kan være en udfordring af finde tiden til det i hverdagen. Få tips til det her.

Sponseret indhold Af Annonce 24.mar.2017 Børn

Når man er børnefamilie, og især mens børnene er små, er det vigtigt at have kvalitetstid sammen. Det kan dog til tider være en udfordring hvis du har lange arbejdsdage og mange huslige pligter. Derfor får du her nogle tips, som kan frigive tid til dig og dine børn, da du ikke må være i tvivl om at det kan lade sig gøre.

 
1. Lav en ugentlig madplan

Det kan være en rigtig god idé at lave en ugentlig madplan, men det tager lidt tid at planlægge det hele. Vil du spare tid, så kan du finde en komplet madplan på nettet, så du ikke selv skal i gang med at planlægge dig ud af den kommende uge.

Ugens madplan kan du finde her. Du får det ugentlige overblik over, hvilke retter der skal laves, ligesom du nemt og hurtigt kan lægge de forskellige opskrifter i din indkøbskurv. Der findes masser af nemme hverdagsopskrifter, som kan laves på under 45 minutter.

Du har rig mulighed for at finde inspiration til din madplan, så du kan sammensætte en madplan, som inkluderer en lang række sunde og smagfulde retter. Du kan tilmed vælge at handle dagligvarer på nettet, så du sparer tid på de ugentlige indkøb.

Madplan-1000x560

2. Arbejd mindre

Hvis du har et oprigtigt ønske om at tilbringe mere tid sammen med dine børn, så kan du overveje at arbejde mindre. Det vil naturligvis påvirke din privatøkonomi i en vis grad, men det vil ofte være det hele værd. Dine børn vil med garanti sætte pris på, at du kommer tidligere hjem fra arbejde, så du har mere tid og overskud til at være tilstede.

Hvad angår arbejde, så skal du så vidt muligt sørge for at holde fri, når du har fri. Selvom du brænder for dit arbejde, så er det vigtigt, at du husker at holde helt fri en gang i mellem. Det skal du gøre først og fremmest gøre for din egen skyld, men også for dine børns skyld.

3. Få professionel hjælp til at ordne de huslige pligter

Det kan være svært at få både karriere, familieliv og huslige pligter til at gå op i en højere enhed. Hvis du ikke længere har tid og / eller overskud til at ordne alle de huslige pligter, så kan du få professionel hjælp. Selvom du ville ønske, at du havde tid til det hele, så skal du acceptere, at du blot er et menneske. Du vil bl.a. kunne få hjælp til at ordne disse pligter:

• Havearbejde
• Rengøring
• Malerarbejde

Du slipper for at bruge unødig tid på de pligter, som dræner dig for tid og energi, hvis du rækker hånden ud og får hjælp. Du kan på forhånd lave en liste over dine faste pligter, så du kan tage stilling til, hvilke pligter du vil klare på egen hånd, og hvilke du vil søge hjælp til.

4. Prioritér samværet med børnene

Der er intet at sige til, at du ikke føler, at du har tid til dine børn, hvis du ikke prioriterer samværet højt nok. Hvis børnene altid kommer i anden række efter madlavning, motion og andre gøremål, så kan det være ganske vanskeligt at bruge mere tid sammen med børnene.

Hvad du mere konkret skal lave med dine børn afhænger af børnenes aldre og interesser. Dine børn forventer ikke, at de bliver taget med på dyre og eksotiske rejser hver anden måned. De vil lige så gerne tilbringe en aften med familiehygge med brætspil. Hvis vejret vel at bemærke tillader det, så vil en tur i zoologisk have eller en tur i den lokale park heller aldrig slå fejl.


Henter...