Præsenteret af Flipp

Præsenteret af Flipp

5 måder at sikre overskud som mor, kæreste og menneske

Ifølge parterapeut og sexolog er alene-tid ”hamrende vigtigt”, fordi udgangspunktet for, at du er sammen med din partner og har fået børn, er den person, du er.

Sponseret indhold Af Annonce 28.mar.2016 Børn

Som mødre kan vi i teorien alle sammen blive enige om, at der skal være plads til alene-tid.

Men i teorien, ja. I praksis går der ofte ikke lang tid før, at den dårlige samvittighed har sneget sig ind. Du når kun lige at sætte dig på fortovscaféen, inden den første tvivl rammer; ej, men burde du ikke være derhjemme og hjælpe til? Var der nok bleer tilbage, da du gik, og hvad nu – åh nej – hvis den lille er helt umulig i dette øjeblik?

I det næste har du efterladt cafébordet sammen med din halvfærdige caffelatte, mens du, tynget af skyld og dårlig mor-samvittighed, iler hjem.

Ifølge parterapeut og sexolog, Christina Tartarzcuk, har vi som forældre overbevist os selv om, at vi skal være noget for andre – alle døgnets 24 timer. Men ifølge Christina Tartarczuk, så er alene-tiden ”hamrende vigtigt, fordi udgangspunktet for, at du er sammen med din partner og har fået børn, er den person, du er”.

Sådan sagde hun allerede til Vores Børn i 2010, men i 2016 er hendes påstand fortsat relevant. Ifølge parterapeuten og sexologen handler det nemlig ikke blot om dig og din mands parforhold. Din alene-tid vil automatisk blive en gevinst for resten af familien.

Christina Tartarczuk sammenligner alene-tiden med at holde sig i form. Det er det, der giver os overskud – både som mor, partner og menneske.

Vi giver dig her 5 ideer til alene-tid, der kan sikre det overskud.Start til en

1 Start til en sportsgren
Det kan være badminton, yoga eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du hver uge har et sted du skal være, og som kun handler om dig

2 En god bog eller et godt magasin
Der er noget næsten meditativt over at sætte sig for sig selv med en bog eller et godt magasin. Med Flipp får du adgang til mere end 45 magasiner for kun 99 kr. per måned.

3 Wellness
Wellness er en helt fantastisk måde at koble af på. Hvis du synes, det er for dyrt, så brug en gang om ugen en time eller to på badeværelset derhjemme, hvor det kun handler om dig.

4 Tag i biografen – alene
Enten med en god veninde eller ven – eller helt alene. At tage i biografen alene kan være en smule grænseoverskridende, men det kan faktisk være en ret så fantastisk alene-oplevelse.

5 Tag en hel weekend med veninderne
Det kan måske lyde helt vildt uhørt, men du kan faktisk godt tillade dig at tage en helt weekend væk fra mand og børn. Her er du virkelig børnefri, du kan få slappet helt af og komme hjem med en masse overskud.


Henter...