Præsenteret af Sommerland Sjælland

Præsenteret af Sommerland Sjælland

5 sjove dagsudflugter med hele familien i sommerferien

Vi har fundet 5 sjove hverdagsudflugter frem.

Juli nærmer sig lige om lidt, og med juli nærmer sommerferien sig også. Måske har I planlagt en uge syd på, måske skal I også en uge i sommerhuset med bedsteforældrene men før, efter og imellem er der en masse tid, hvor de små hurtigt kan komme til at kede sig og blive rastløse.

Det skal der også være plads til, men det er også godt at have planlagt nogle små dagsudflugter, som I kan gå og glæde jer til, og hvor de små kan få brændt noget af al den sommerferie-energi af.

Vi har fundet frem til 5 sjove dagsudflugter for hele familien i sommerferien.

1.Sommerland Sjælland
En forlystelsespark som Sommerland Sjælland er helt oplagt til dagsudflugten for hele familien. Hvor mange andre danske forlystelsesparker ofte kan blive hektiske om sommeren med lidt for mange turister og lange køer, så giver Sommerland Sjællands grønne oaser luft og plads til afslapning samtidig med, at der er et væld af forlystelser at gå om bord i.

De helt små vil elske Mini-Legeland, hvor alt fra veteranbiler over minikarrusel til miniflyvere, tekopper, minisvaner og minitog med mere vil give store øjne og smil.

Samtidig har Sommerland Sjælland også noget for de større børn. De kan blandt andet prøve kræfter med Vildkatten, ligesom sommerlandet har Sjællands største udendørs vandland med masser af mulighed for de små vovehalse til at suse ned af vandrutsjebanerne.

Børn under 3 år kommer gratis ind, men husk klapvogn/barnevogn, for med over 400.000 m2, kan små ben godt gå trætte.

2. Copenhagen Jazz Festival
Jazz er normalt ikke noget, man forbinder med børn. Tværtimod er det typisk det lidt ældre publikum, der lytter til jazz. Men med Copenhagen Jazz Festival (1 – 10 juli) kan I faktisk opleve en masse jazz til børn. Næsten hver eneste dag under hele festivalen er der børnejazz. Ole Kibsgaard holder BørneJazzFestival på Islandsbrygge den 2. juli, mens I den 4. juli kan komme til Lille Ludvigs Orkester ”Hvem danser twist” i det lille musikhus.

Se programmet her _

3. Åben jordbærmark
Åben jordbærmark er en ret så hyggelig, sjov ting, man hvert år kan gøre i juni og juli. Her holder de danske jordbæravlere åbent hus, og os særligt jordbærsultne kan frit og kvit få lov at plukke de dejligste danske jordbær. Samtidig fortæller jordbæravlerne om, hvordan vi bedst opbevarer og serverer de smagfulde røde bær. En skøn måde at tilbringe dagen sammen som familie.

Her kan du se, hvor I kan plukke._

4. En dag på stranden
Nogle gange kan det gøres såre simpelt. Pak en lille strandtaske med solcreme, solhat og en lille skovl, så de mindste kan grave i strandkanten. En god strandtur handler først og fremmest om at nyde solen, stranden og det afkølende vand. At bygge sandslotte og vanddæmninger kan hurtigt blive et helt dagsprojekt, og med alt den friske luft behøver I ikke bekymre jer om at få de små til at falde til ro, når I vender hjem om aftenen.

5. Naturlegepladser
Naturlegepladserne udfordrer børnene på en helt anden måde end de traditionelle legepladser. Som oftest ligger de i forlængelse af et grønt område, og har dermed materialer som træstammer, bakker og vandløb som en naturlig del af legepladsen. Nogle af naturlegepladserne har også bondegårds dyr som grise, heste, geder, køer og høns. Især for by-børn kan naturlegepladsen altså blive til en særlig mindeværdig dag, som de efter sommerferien måske ender med at snakke mere om end den dyrtkøbte all-inclusive til Mallorca.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide, Sommer og Sponsoreret