Francesca fra ’Bachelor’: Jeg er i mit livs sorg

Francesca Kanu, kendt fra sæson 2 af Bachelor, blev indlagt efter voldsomme smerter i underlivet – og hvad der viste sig at være en spontan abort.

Netop nu befinder 35-årige Francesca Elisabeth Kanu sig i sit livs sorg. Mandag morgen blev hun indlagt efter et døgn med store smerter i sit underliv. Hun ringede 112, men blev henvist til sin egen læge. Her var der dog ikke så meget at rafle om. Francesca skulle indlægges, fortæller hun til HER&NU.

”Jeg har haft nogle blødninger i næsten en uge, men jeg troede bare, det var almindelig menstruation. Jeg havde det lidt skidt, men jeg prøvede at ignorere det. Det viste sig så, jeg havde haft en spontan abort. Min kæreste havde sagt, om jeg var gravid, men jeg troede det ikke, for jeg har jo haft menstruation,” fortæller Francesca, som tror, hun har været omkring tre uger henne.

Stor sorg

Francesca var ellers i hopla, da hun trådte ind på den røde løber til Zulu Comedy Galla i torsdags, men nu er det med blandede følelser, hun tænker tilbage på den sjove aften.

”Jeg er trist og ked af det, og det er slet ikke sjovt. Jeg tænker, om det er min skyld, fordi jeg tog ud og var i byen og til afterparty til Zulu Comedy Galla. Jeg vidste det jo ikke, og hvis jeg havde vidst, jeg var gravid, havde jeg ikke festet,” fortæller Francesca, som også har været stresset den seneste tid.

Udover den spontane abort, så fandt lægerne også en muskelknude i hendes livmoder, som hun skal have fjernet ved operation. Francesca blev udskrevet i aftes, men hun har fortsat stærke smerter og er i kontakt med lægerne fra hospitalet.

Francesca Elisabeth Kanu har dannet par med sin kæreste, som hun gerne vil holde privat, i to måneder, og de ønskede sig brændende et barn sammen. Derfor er det lige nu, sorgen der fylder mest for parret, og Francesca kan ikke holde tårerne tilbage, når hun fortæller om sit tab til HER&NU.

”Havde aldrig troet, at det ville ske for mig! Jeg blev indlagt i går morges pga. af voldsomme smerter i min livmoder efter en spontan abort. Jeg har derfor brug for ro og passe godt på mig selv!” skriver hun på sin Instagram.

Denne artikel blev bragt første gang på HER&NU. Dette er en redigeret version.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Abort

610x200_woordy_knap2.jpeg