Lukas Graham skal være far igen
Foto: Getty Images Til april 2020 kan Lukas Graham kalde sig far til to.

Lukas Graham

Lukas Graham skal være far igen

Det er ikke kun på scenen og i radioen, at Lukas Graham oplever stor succes. Også på hjemmefronten går det særdeles godt for den populære sanger, som snart kan kalde sig far til to.

Mandag morgen kunne Lukas Grahams forlovede Marie-Louise Schwartz Petersen oplyse sine 44.000 følgere på Instagram, at parret venter en lille ny til april 2020 med teksten: ”Det daglige spørgsmål: ’Hvornår kommer babyen ud?’ Svaret er april 2020.”

Det er ikke første gang, parret skal være forældre. I 2016 fik de sammen datteren Viola Forchhammer, som allerede fra helt lille har rejst verden rundt sammen med sin mor, når de har fulgt far og bandet Lucas Graham på turné.

Den nu 3-årige Viola ser ud til at være helt klar til at blive storesøster – mors mave får i hvert fald et stort smækkys på Instagram-billedet.

Lukas Graham med det borgerlige navn Forchhammer mødte sin nuværende kone Marie-Louise Schwartz Petersen for over ti år siden og dermed har parret kendt hinanden i mange år. De har officielt dannet par i fem år.

31-årige Lukas Graham kan opleves på festivalen Tinderdox i Odense næste sommer, hvor han allerede er annonceret som et af hovednavnene.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Far og Familieliv