Mænd med søde børn på Instagram
Foto: Getty Images Der er ikke noget sødere end en mand med sit barn.

Mænd med søde børn på Instagram

Søde børn på nettet: 8 mænd du skal følge på Instagram, hvis du er skruk

Hvis der er noget, der kan få æggestokkene til at klappe, må det være en kærlig far, der er pavestolt af sine søde børn. Vi har fundet 8 mænd, du skal følge på Instagram, hvis du er skruk.

Vi kan bruge timer hver dag på at scrolle igennem Instagram. Og vi kigger primært på lækker mad og sjove dyr. Men hvis der er én ting, der slår alt andet på det tidsrøvende sociale medie, så må det være fædre med deres bedårende børn.

Vi har fundet 8 mænd i den kategori, som du helt sikkert skal følge, hvis du ikke gør det allerede. Men pas på! Der er risiko for at blive baby-skruk.

Nicholas Kawamura - @nichokawamura

I juli 2017 blev radiovært Nicholas Kawamura og modeblogger Trine Kjær forældre til den yndigste lille pige. Siden da har vi allerede kunnet se lille Roberta på rejse i Umbrien, Thailand og New York.

Thomas Skov - @thomasskov

Journalist og entertainer Thomas Skov giver os altid et godt grin, når han leger med sin datter Ellen. Hun er to år, men er allerede blevet et kendt ansigt på Thomas Skovs profil, hvor hun underholder med at ”tømme” et supermarked og køre i minibil.

John Legend – @johnlegend

Med så kønne forældre som John Legend og Chrissy Teigen, er det ikke underligt, at lille Luna er blevet en meget yndig pige. Det er klart anbefalelsesværdigt at følge Lunas jetsetter-liv med sine to fashionable forældre, som ikke er blege for at dele billeder af deres datter i alverdens sjove og søde situationer. Og der er god grund til at følge dem et godt stykke tid endnu – for John Legend og konen har nemlig også en lille ny dreng på vej.

Pelle Hvenegaard - @pellehvenegaard

Hvis du følger TV-vært Pelle Hvenegaard, er du garanteret stødt på søde og sjove billeder af ham og datteren Zoe Ukhona. Pelle Hvenegaard og hans kone Caroline Gullacksen adopterede datteren fra Sydafrika i 2016. Lige siden har denne den lille pige charmeret os med sjove solbriller og sit kæmpe smil på Pelle Hvenegaards Instagram-profil.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson – @therock

Der er ikke noget, der kan få hjertet til at smelte, som en stor, hård mand, der tager sig af sin lille pige. Det er skuespilleren Dwayne ’The Rock’ Johnson et perfekt eksempel på, når han kærligt leger med sin datter, Jasmine Lia.

Felix Smith - @felixtsmith

Felix Smiths to sønner, Arthur og Theodor, har arvet faderens lyse, pjuskede hår og charmerende øjne. Derfor er det næsten ikke til at stå for, når Felix lægger billeder op af ham og sønnerne -med matchende morgenhår.

Uffe Holm - @uffeholmchamp

Standupkomikeren Uffe Holm er far til børnene Holly og Texas. Hans Instagram fik et stort boost i antallet af følgere, da han begyndte at lægge søde og sjove videoer op med datteren Holly, der altid kan få os til at grine når hun brillerer med den humor, hun tydeligvis har arvet fra sin far.

David Beckham – @davidbeckham

Den kendte fodboldspiller David Beckham har fire børn sammen med konen Victoria Beckham. På trods af sin status som multimillionær, er han dog helt nede på jorden, når det kommer til at være far for børnene Brooklyn (19 år), Harper (6 år), Romeo (15 år) og Cruz (13 år).

Se, hvad vi ellers skriver om: Far og Instagram