PAW Patrol rykker ind i bogreolen på børneværelset

PAW Patrol rykker ind i bogreolen på børneværelset

Kan dit barn ikke få nok af PAW Patrol? Nu kan I også møde de heltemodige vovser offline i fire nye, spændende bøger, som gør det nemmere at skrue ned for skærmtiden – og op for læsehyggen med mor eller far.

Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Zuma, Everest og Skye. Både du og dit barn kender garanteret udmærket de skøre navne og søde karakterer bag, hvis familiens rolling, ligesom så mange andre, er faldet pladask for PAW Patrol-universet.

Serien er på ingen tid blevet et hit blandt de mindste – og det er ikke uden grund. Udover at udtrykket er ekstremt nuttet, og hvalpene er både modige og sjove, byder afsnittene også på store eventyr og fine, læringsrige fortællinger med en god morale.

Fik de små fans selv lov til at bestemme, kunne det hurtigt blive til hele dage foran skærmen i selskab med de lodne hundevenner. Gudskelov er det ikke sådan, rollerne er fordelt! Men faktisk findes der nu også et alternativ, der giver knap så firkantede øjne; nemlig fire spritnye PAW Patrol-bøger I kan læse sammen, når det er tid til en tv-pause.

Vovserne melder klar til tjeneste

Ligesom i serien er der også i de nye bøger skruet op for underholdende og nyttig læring for de små. Med hver deres særlige Vovsepakke på ryggen er der ikke den situation eller redningsmission, PAW Patrol ikke kan klare med leg, grin, mod, seje køretøjer, sød hvalpehumor og masser af kløen bag ørerne. 

Alle otte karakterer – lige fra politivovsen Chase til Skye som flyver højt oppe på himlen - bidrager til holdet med hver deres evner og personlighed og understreger sammen vigtigheden af god samfundsånd.

I bøgerne er forældre og børn med i hvert step på vejen, når hvalpepatruljen lærer om problemløsning, fællesskab, samarbejde og ikke mindst venskab.
PAW-Patrol-adsvert_TEKSTB-2.jpg

Vælg mellem fire forskellige Paw Patrol-historier: 

PAW Patrol - Vovserne redder dristige Danny X

Dristige Danny X vil ud på en western-ridetur på den seje robot-vildhest, Hr. Wingnut har opfundet. Men den løbske robot sætter i vild galop direkte mod klipper og kaktusmarker, og det bliver op til PAW Patrol at redde ham, før det er for sent.

PAW Patrol – Vovserne redder fodboldkampen

Hvem vinder kampen, og hvem bliver slået af banen? Borgmester Godglad og borgmester Humdinger kan ikke blive enige om, hvem der er bedst til fodbold, når Adventure Bay skal spille mod Tågerup og PAW Patrol mod Kattestrofe-killingerne, som ikke er bange for at bruge beskidte tricks.

PAW Patrol – Vovserne redder Vuffenborg

Nogen har stjålet tronen på Vuffenborg Slot, og prinsessens hund Sweetie er på mystisk vis forsvundet. PAW Patrol må finde tyven – en ekstraordinær mission der fører dem til både jungle, indlandsis, aber, pingviner og måske endda tyvekosterne.

PAW Patrol – Vovserne redder kattestrofe-killingerne

Midt i et skønt boblebad i kæledyrssalonen kommer Rubble til at love, at han vil se efter Kattestrofe-killingerne. Men de slår kløerne i noget specielt shampoo, og pludselig svæver de seks små katte rundt i hele byen. PAW Patrol er på sagen!

De nye PAW Patrol-bøger er en skøn måde at præsentere dit barn for glæden ved at læse allerede i løbet af de første år. De egner sig til aldersgruppen 3 år og op og med farverige billeder og skøre og lærerige situationer, er der masser at snakke om undervejs – selv for de helt små. Læs højt sammen, og del de fine vovsehistorier forældre og barn imellem.

Alle fire PAW Patrol-bøger udkommer 1. maj 2020. Læs mere på gyldendal.dk.