Skræddersy dit køkken til familielivet

Skræddersy dit køkken til familielivet

Køkkenet er det vigtigste rum for Selda, Nabil og deres tre børn. Så da familien gik med tankerne om at få et nyt køkken, var det vigtigt, at valget faldt på det helt rigtige. Heldigvis var de ikke i tvivl, da de tilfældigt bladrede et katalog igennem fra Epoq – dér var drømmekøkkenet.

HVEM
Selda på 42 år og Nabil på 45 år bor i Bramdrupdam i Kolding med deres tre børn på 11, 9 og 7 år.  Familien har netop fået lavet deres drømmekøkken fra Epoq, hvor de blandt andet har fået en køkkenø, som har været med til at samle familien endnu mere under madlavningen.

Hvordan fandt I ud af, hvilket køkken I skulle have?


- Vi så vores nuværende køkken i kataloget fra Epoq og var ikke i tvivl om, at det skulle være den model. Desuden fornemmede vi også, at vi kunne få meget mere for pengene hos Elgiganten end andre steder. Da vi så faldt over et moderne og funktionelt sort-hvidt køkken med en køkkenø, var vi ikke i tvivl om, at vi havde fundet det helt rette.

Hvordan var jeres første møde med Elgiganten?


- Vi bookede lidt tilfældigt et møde – bare til en uforpligtende snak, og allerede ved første møde fik vi sammen med en kompetent medarbejder tegnet vores drømmekøkken. Derfra gik det hurtigt takket være Elgigantens dygtige og servicemindede ansatte.

skuffer.jpg

Hvordan var sparingen undervejs med Elgiganten?

Casper, som vi samarbejdede med i hele processen, vidste præcist, hvad vi var på udkig efter. Derudover kom han med gode input og forslag til, hvordan vi kunne få realiseret vores
ønsker. Det var også rart at opleve en tryghed ved at kunne få besvaret vores spørgsmål hurtigt, og få ændret ting, hvis vi kom på nye ideer undervejs.

TRE ANBEFALINGER
1) Det er vigtigt, at I har en god kemi med sælger, så I sammen kan skabe et godt resultat. Hvis kemien ikke er der, kan det være svært at præcisere sine ønsker. Vi samarbejdede utrolig godt med Casper fra Elgiganten i Kolding.
2) En anden vigtig ting er at vælge et design, der er funktionelt og tidløst, så I ikke bliver trætte af det.
3) Og så er det selvfølgelig vigtigt at finde et køkken til en fornuftig pris, så der er et større råderum til blandt andet at købe eksklusive hvidevarer.

elgiganten.dk/køkken

køkken.jpg

Hvor lang tid tog hele processen fra første møde til færdigt køkken?


- Vi havde to-tre møder, og jeg kunne bare komme uanmeldt i butikken eller ringe til Casper. Han var altid klar til at hjælpe. Efter første møde tog tingene fart, og efter tre uger havde vi bestilt et køkkenet. Leveringstiden var omkring 6 uger, så vi gik straks i gang med nedrivning af det gamle køkken.

Er I så endt med jeres drømmekøkken?

Resultatet er virkelig flot og har faktisk overgået vores forventninger. Jeg elsker at se på det dagligt. Køkkenøen er helt klart vores yndlingselement, og hvad vi også er utroligt glad for, er den indbyggede ovn og kaffemaskine. Efter vi har fået lavet nyt køkken, bruger vi endnu mere tid sammen i
rummet, ikke mindst fordi vi kan sidde sammen rundt om køkkenøen. Vores piger laver lektier og tegner der, mens Nabil og jeg laver mad og smører madpakker.

Epoq_boligliv_05.jpg