Caroline Fleming

Foto: Amalie Louise Larsen Caroline Fleming samler på nøddeknækkere, er en kontrolfreak og ville aldrig flytte til et sted, uden at hun først havde kreeret et varmt og hyggeligt hjem.

Fem favoritter fra Caroline Flemings nye, julede boligkollektion

Kom i julestemning med Caroline Flemings nye boligkollektion for Salling Group. Vi har udvalgt fem favoritter, som du kan pynte op med derhjemme.

Nordisk minimalisme, guldglimmer og varme undertoner kan blive julens helt store hit, hvis vi skal tro Caroline Flemings nye julekollektion til hjemmet, som hun har designet i samarbejde med Salling Group.

Her har klassisk hvidriflet service nemlig fået selskab af glitrende hjorte, små træjuletræer og juleornamenter i enkle designs.

Alt sammen inspireret af den tidligere baronesses eget liv.

– I min familie gik vi rigtig meget op i borddækning - både til dagligt, men specielt op til jul var det særligt magisk. Så lavede vi nærmest en hel landsby, som blev større og større, desto tættere vi kom på julen, med små huse med lys i, rådyr og juletræer. Så den her vidunderlige, lille by er jeg ved at bringe med ind i min kollektion, fortæller hun til ALT.dk.

LÆS OGSÅ: 8 fede ting fra Søstrene Grenes nyeste boligkollektion, som vi ønsker os i julegave

Særligt glad er Caroline Fleming dog for årets højeste tilføjelse: En guld- og hvidfarvet nøddeknækker i forskellige størrelser.

Og det er der en helt bestemt grund til, fortæller hun.

– Jeg har faktisk samlet på nøddeknækkere i 25 år, så jeg har selv en stor samling derhjemme, og derfor var det virkelig en drøm for mig at få lov til at lave dem også. Hvis jeg skulle vælge én ting i den her kollektion, så tog jeg altså nøddeknækkeren. Jeg synes, den er så vanvittigt hyggelig, lyder det.

LÆS OGSÅ: Her er årets 5 flotteste juletræsfødder

Caroline 3.jpg

Caroline Fleming er en tidligere dansk baronesse, der blandt andet er kendt fra tv-showet ”Baronessen flytter ind” (2008-2009) og som tv-vært på ”Danmarks Næste Topmodel”. Tidligere i år sprang hun ud som interiør-designer. Foto: Amalie Louise Larsen

Bolignørd og perfektionist

Med en baggrund i mode- og tv-branchen og med en strømpebuksekollektion og et par kogebøger på CV’et er en interiør-kollektion nok ikke det første, de fleste vil forbinde med Caroline Flemings navn.

Men det er slet ikke så fjernt, forsikrer den tidligere ’Danmarks Næste Top Model’-vært. For det første er hun så stor en perfektionist, at hun hellere vil lave egne produkter end at gå på kompromis med design og materiale, og for det andet er bolig en af hendes allerstørste interesser.

Hvad betyder dit hjem for dig?

– Jeg føler mig hjemme, hvor jeg er. Jeg føler, at jeg kan lave et hjem anywhere. Hvis du ser mit hjem, vil du også se - og sådan har det været, siden jeg var 18 år gammel og fik min første lejlighed - at jeg går virkelig meget op i at indrette det og gøre det hyggeligt og varmt. At der er god karma, og at der er ting, jeg har samlet gennem hele mit liv. Det er et rigtig hjem, og jeg ville aldrig compromize et hjem, og jeg ville aldrig flytte til et sted, før jeg havde lavet et hjem eller vidste, at jeg kunne lave et hjem ret hurtigt. Min hjem er så vigtigt for mig.

De færreste vil måske forbinde dig med en tur i Bilka. Hvorfor har du lavet en ”Affordable Luxury”-serie?

– Mine kunder er alt og alle, og derfor er det vigtigt for mig, at alle kan være med. Og det er vigtigt for mig at lave noget af højeste kvalitet til penge, man har råd til. Og så er det vigtigt for mig, at det er klassisk og kan holde længe. Det er a little bit of me, som jeg håber kan glæde folk og bringe lidt ekstra hygge ind i deres hjem.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming: "Vi er en meget gammel familie, og der er traditioner for alt"

Caroline Flemings julekollektion kan købes i Føtex og Bilka landet over, og er en del af den prisvenlige ”Affordable Luxury by Caroline Fleming”-serie.

Du kan se vores fem favoritter fra kollektionen her.

Nøddeknækkere - Amir.jpg

Foto: Amir Kuckovic

De guldfarvede nøddeknækkere fås i to størrelser og er også blandt Caroline Flemings favotitter. 

Lille nøddeknækker, 99,95 kr. Stor nøddeknækker, 169 kr.

Lys - Amir.jpg

Foto: Amir Kuckovic

Skab masser af hygge med flotte juledekorationer af farvede lys, juleornamenter og en masse grønt.

Bloklys, 34,95 kr. Glaskugle, 24,95 kr. Krankogle, 19.95 kr. 

Lanterne - Amalie Larsen.jpg

Foto: Amalie Louise Larsen

Lanterner skaber masser af julehygge og kommer i år i farven bordeaux, som er en gennemgående farve i Caroline Flemings julekollektion. Hæng dem i haven, stil dem på bordet eller lad vindueskarmen funkle med lys. 

Lanterne i glas, 119 kr. 

Hjort - Amir.jpg

Foto: Amir Kuckovic

Rensdyrene er en del af Caroline Flemings juleby, som hun husker den fra barndommen af. Brug dem som enkletstående pynt eller skab dit eget snelandskab. 

Stående rensdyr, 69,95 kr. 

Julekugler - Amalie Larsen.jpg

Foto: Amalie Louise Larsen

Har du ikke et juletræ, kan du også bruge julekuglerne til borddæknignen. 

Glaskugle, 24,95 kr. Juleserviet, 19,95 kr. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Caroline Fleming og Julepynt

610x200_woordy_knap2.jpeg