Søstrene Grene 2021
SPONSORERET indhold

Bamse-puf og hylde til dine kopper: Søstrene Grene rammer plet med ny efterårskollektion

En ny boligkollektion er på vej fra de to søstre, og den lander i butikkerne og online i september. ALT.dk har set udvalget igennem og fundet disse favoritter, som vi ikke kan vente på.

Af:: Susanne Baden Jensen Foto: Søstrene Grene/presse
01. sep. 2021 | Bolig | ALT.dk

Efteråret er på vej – og dermed også mere en tid, hvor vi opholder os inden døre. Men måske er det slet ikke så tosset, da det også giver tid til at opfriske hjemme med nyt, lækkert interiører. 

I Søstrene Grenes efterårskollektion er der masser af inspiration at hente, og ALT.dk har fået lov at smugkigge i de kommende nyheder til både stuen og køkkenet. 

Bløde former og materialer i varme nuancer går igen i kollektionen, og vi er vilde med det.

Den populære ”teddy”-stol er tilbage, og så præsenterer søstrene også en blød ”teddy”-puf. Tilføj de forskellige runde lamper, og skab et blødt look i indretningen.   

Stor nyhed til væggen

I køkkenet kan du tage dine yndlingskopper og stille dem frem til skue i den nye træhylde med små rum til udstillingen.

Der er også små, farverige ”sky"-skåle til en festlig anretning – og en karaffel med glasprop, hvis du har mod på at konservere sommerens krydderurter.

Savner du nyt indspark til en flot billedvæg? Så lancerer den danske butikskæde også for første gang en eksklusiv kollektion af plakater, som kun fås i Søstrene Grene.

Vi har plukke de bedste nyheder ud lige her:

Se vores 14 udvalgte favoritter

teddy stol  søstrene grene.jpg

Klassisk stol i blødt betræk

I efterårskollektionen tilføjer søstrene tre fornyede looks til deres klassiske stol kaldet ’Anna’. Vi er især begejstret for ”vamse-bamse”-betrækket, som én af dem har fået på. På den måde kan du få et nyt, men klassisk, udtryk om dit spisebord eller rundt om sofaen.

Stol med ’Teddy’-polyester. Pris pr. stk. 524,00 kr.

Plakater kollektion Søsteren grene.jpg

NYT: Kollektion af plakater

Få skønne farver og kunstneriske motiver ind i hjemmet med en personlig billedvæg. Som noget helt nyt præsenterer Søstrene Grene for første gang en kollektion på 12 plakater, som kun fås hos dem.

Alle plakater er trykt på FSC®-certificeret papir.

Plakater – A3, 40 x 50 cm og 50 x 70 cm – priser fra 24,80 kr.

bordlampe rispapir rund  søstrene grene.jpg

Hyggebelysning

Skab skøn efterårsstemning med de bløde former i denne bordlampe med brun eller lys skærm og ditto træben.

Bordlampe – 28 x 45 cm – 178 kr.

træhylde kopper  søstrene grene.jpg

Kopper på væggen

Dekorer køkkenet med dine fineste kopper, som kan placeres i denne praktiske træhylde med indbyggede rum. Træet er oveni lavet af FSC®-certificeret træ.

Hylde – 35,50 x 11,63 cm – 248 kr.

skåle skyformet  søstrene grene.jpg

Spis maden pænt

Selv de mest simple retter bliver bare flottere, hvis serveringen sker i bedste tapas-stil med disse små skåle i to forskellige størrelser. Vi er vilde med den sjove ”sky”-form og de fine farver. Ja tak!

Skåle i stentøj – seks farver – 12 cm x 8,7 cm til 23,90 kr. og 9,9 cm x 9,9 cm til 20,80 kr. 

puf teddy bamse  søstrene grene.jpg

Puffer i bamse-look

Puf eller alternativt sofabord? Dette møbel har flere funktioner og kommer i en stor og lille version, som er beklædt med lysbrunt eller hvidt ’Teddy’-stof. Brug den, hvis du mangler ekstra siddeplads eller mangler aflægningsplads til dine magasiner og blade. Og så kan de endda stables oven på hinanden!

Puf – to farver – 25 x 39 cm til 174 kr. og 30 x 50 cm til 228 kr.

vase søstrene grene.jpg

Rundtosset vase

Brændte efterårsfarver går igen i denne smukke keramik-vase med rillet mønster. Vi vil glæde os til at stille frem i hjemmet - den er næsten hypnotisk at kigge på!

Vase – 20 x 18 cm – 78 kr.

Rispapirlamper Søstrene Grene

Magisk lys

Når dagene bliver kortere, vil vi hænge en samling af lampeskærme i de fineste runde former op ved siden af hinanden – og tænde for det bløde lys.

Lampeskærme – tre størrelser: 48 x 25 cm, 50 x 20 cm, 52 x 36 cm – fra 84 kr. til 134 kr.  

væg dekoration  søstrene grene.jpg

Funky wall deco

I ordets bedste forstand er denne dekoration til at hænge op på væggen: En ”show-stopper”. Ens øje kommer lige til at hvile på den – for den er helt simpel, men skiller sig ud med de lækre farver.

Vægdekoration i keramik – 17 x 5,5 x 16,5 cm – 42,80 kr.

bambus klapbord  søstrene grene.jpg

Bakkebord i bambus

De runde former går igen i dette bakkebord med høj kant. Det er lavet af bambus, og vi vil stille ved siden af senge eller bruge det som et ekstra bord i stuen. 

Bakkebord – 60 x 41,5 x 70 cm – 348 kr.

gulvtæpper  søstrene grene.jpg

Striber på gulvet

Pynt også hjemmets rum op med disse lange bomuldstæpper, som vil lyse op på dine gulve med deres enkle farvevalg og mønster.

Gulvtæppe – fås i tre varianter 180 x 70 cm – 198,00 kr.

glas lysestager  søstrene grene.jpg

Farverige lysestager

Når vi skal tænde op i de levende lys, må de meget gerne stå i disse farverige små glasstager. De kommer endda til en pris, hvor vi tænker, at der bliver råd til flere af de i alt otte forskellige varianter.

Lysestager - 3,4 x 4,5 cm til 19,80 kr. og 5,6 x 3,5 cm til 26,40 kr.

potte keramik dutter grøn søstrene grene.jpg

Ægte ”pot-dutter”

Grønt er godt – også for øjet! Giv boligen et grønt fix med disse to dekorative keramikpotter, som hylder det bløde runde look med deres mange ”dutter”. Lige til at få et smil på læben af.

Potteskjuler - 10 x 10,5 cm – 49,80 kr.

tæppe efterår søstrene grene.jpg

Vamset plaider

Efterår er (heldigvis!) også lig med sofahygge, en kop varm kakao - og så et lunt og blødt tæppe at begrave sig godt ned i. Disse tre af slagsen rammer plet med deres varme farver og virkelig fine mønster.

Plaid – 180 x 130 cm – 244 kr.

Anbefalet til dig