Søstrene Grene 2020
Foto: Søstrene Grene/presse Se de mange flotte nyheder til hjemmet.

Flet-borde og lamper: Se 8 flotte nyheder fra Søstrene Grene til din bolig

De to søstre er på vej med en ny boligkollektion, som lander i butikkerne og online sidst i august. Vi har udvalgt disse favoritter, som vi glæder os mest til.

Flet, flet, flet.

En af tidens hotteste boligtrends er ”flet”. Vi har tidligere skrevet om, hvordan IKEA fx netop har tilføjet fletlåger til deres faste sortimentet i det populære reol- og skabssystem IVAR – og nu er Søstrene Grene også klar med flere skønne bud, som indfanger tendensen.

Er du vild med lyse møbler i flettede materialer, er der nemlig masser af spændende sager at se frem til i den nye boligkollektion fra Søstrene Grene, som ALT.dk har fået lov at smugkigge i.

LÆS OGSÅ: Satser på større møbler: Søstrene Grene åbner længe ventet webshop

De to søstre har således kastet deres kærlighed over flet i forskellige former. Derudover er der blandt de mange nyheder også tidløse spejle, et cool tæppe i bomuld og vores nye favoritkande til at stille på morgenbordet.

Oplev fine, flettede møbler og kurve, stentøj i smukke former, samt en opdatering af de velkendte spisebordsstole i velour fra søstrene.

Selve kollektionen lander i butikkerne og online på deres webshop fra torsdag 27. august, men allerede nu er der flere af nyhederne, som vi har fået et særdeles godt øje til.

ALT.dk har set kataloget igennem og udvalgt otte ting, vi glæder os særligt til:

Søstrene Grene fletbord.jpg

Bord, flet dig

En af tidens hotteste boligtrends er som sagt ”flet”. Disse to flotte borde i lyst træ - henholdsvis et lavt sidebord og en høj opstats til at stille planter på - har begge en flettet bordplade. Vi er ikke i tvivl om, at de også vil pynte i vores hjem!

Sidebord i træ med flet. Pris pr. stk. 288,00 kr.
Planteopstats i træ med flet (h 45 cm, d 26 cm). Pris pr. stk. 148,00 kr.

Søstrene Grene flet lampe.jpg

Lampe af flet

De lysere tider lakker måske mod ende for en periode, men med denne loftslampe i flet beholder du følelsen af natur og lys i dine stuer – eller andre rum i hjemmet, som trænger.

Lampeskærme i flet. Pris pr. stk. 248,00 kr.

Søstrene Grene flettet vasketøjskurv.jpg

Plads til vasketøj

Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen: Det kan være svært at finde en vaskekurv, som man har lyst til at have stående fremme! Men disse to i flettet kinesisk gran er dog en undtagelse.

Vasketøjskurv (h 55 cm).  Pris pr. stk. 248,00 kr.
Vasketøjskurv (h 47 cm).  Pris pr. stk. 188,00 kr.

Søstrene Grene spejle.jpg

STORE spejl på væggen dér

Med de runde, bløde hjørner og den lyse trækant er disse to spejle tidløse klassikere i de fleste hjem. Hæng dem op på væggen, eller stil dem på gulvet eller på en kommode. 

Spejl (35x120 cm). Pris pr. stk. 298,00 kr.
Spejl (30x50 cm). Pris pr. stk. 148,00 kr.

Søstrene Grene blå vase august.jpg

Blå vase

Denne vase med sin dybe blå farve vil være en ny evergreen i vores hjem, hvor vi fx vil komme tørret korn eller evighedsblomster i til at skabe hyggestemning og få mere natur ind i hjemmet.

Vase i stentøj (h 27 cm). Pris pr. stk. 89,00 kr.

Søstrene Grene gulvtæppe pile gul.jpg

Cool tæppe – pynt på gulv eller væg

En nem måde at friske din indretning op på er ved at komme nye tæpper på gulvet. Vi synes, at søstrene rammer plet med dette tæppe fra den nye kollektion, som både pynter på gulvet eller hængt op som kunst på væggen (sådan som du kan se et eksempel på på ovenstående billede med vasketøjskurvene.)

Tæppe i bomuld (60 x 95 cm). Pris pr. stk. 144,00 kr.

Søstrene Grene hvid kande august.jpg

Smuk kande

Den perfekte prik over i’et, når du dækker dit morgenbord, må være denne kande i farverne hvid eller petrol, som i den grad bringer et smil frem på vores læber.

Kande (h 16,5 cm). Pris pr. stk. 76,00 kr.

Søstrene Grene_velour stol i gul.jpg

Stol i nye farver

Med den nye kollektion tilføjer søstrene også tre fornyede farver til deres klassiske velourstol kaldet ’Anna’. Nu fås den også i en mørk gul, mørke blå og mørk grå farve. På den måde kan du få et opfrisket, men klassisk, udtryk rundt om dit spisebord - eller måske som ny kontor- eller læsestol?

Velourstol. Fås i tre varianter. Pris pr. stk. 448,00 kr.

Kollektionen lanceres i Søstrene Grene-butikkerne og på deres hjemmeside fra torsdag 27. august 2020.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Møbler, Køkken, Soveværelse, DIY, Badeværelser og Entré