Søstrene Grene kollektion
Foto: Søstrene Grene/presse Se de mange fine forårsnyheder til hjemmet.

Søstrene Grene går retro i deres nye kollektion – og vi er vilde med det

Bliv inspireret til at forny din bolig på flere måder, når Søstrene Grene introducerer skøn retro-keramik, farverige tæpper og dekorationstapeter i deres nyeste boligkollektion.

Tør du eksperimentere med at sætte tapet op på væggen?

Så anbefaler vi at holde ekstra øje med den nye boligkollektion fra Søstrene Grene, hvor de for første gang introducerer dekorationstapet i tre fine designs, der vil kunne skabe et helt nye rum i dit hjem.

LÆS OGSÅ: 9 inspirerende boligblogs, du skal følge lige nu

Derudover er der masser at komme efter, hvis du er til en opdateret retro-stil i din boligindretning. Vi er fx faldet for deres rustikke bordlampe i keramik, et alsidigt sidebord, en skammel i bambusflet – og en urtepotteskjuler med et finurligt ansigt.

– Når du inviterer gæster ind i dit hjem, skal du stolt kunne sige, ’Se, hvad jeg lige har købt i Søstrene Grene’. Denne kollektion er ny og helt i vores ånd, skriver Søstrene Grenes Head of Buying and Product Development, Charlotte Holm, i en pressemeddelelse.

Den nye kollektion er på gaden den 28. februar (undtagen sidebordet, som lander 21. marts) og har fået navnet ”Plads til Personlighed”.   

Se vores udvalgte favoritter lige her:

søstrene grene tapeter.jpg

Tapet giver liv på væggen

Det har længe været en populær indretningstrend at male en væg i et rum i én farve for at give rummet et personligt præg. Men nu vokser det også mere og mere frem med tapeter, som giver mulighed for at eksperimentere med grafiske eller detaljerede looks på væggen. Dén trend er søstrene også hoppet med på, og vi synes, at de rammer plet med disse tre fine bud på tapeter, der gerne må komme op på vores væg.

Dekorationstapet – fås i tre varianter
Pris per rulle: 168 kr.

Available_28.February_SostreneGrene_March_Interior2019_Lamp4.jpg

Lampe i retro-look

Selv kalder Søstrene Grene denne lampe for toneangivende for deres nye kollektion, og vi er da også meget begejstrede for kombinationen af en fin stofskærm med den mere rå keramikfod. Og så har de endda lavet den i tre forskellige versioner.

Bordlampe – fås i tre varianter
Pris: 118 kr.

LÆS OGSÅ: 22 lækre lamper, der vil lyse din hverdag op

Søstrene grene sidebord.jpg

Funktionelt sidebord

Dette sidebord er lige så cool, som det er praktisk. Det kombinerer metal med en træbordplade, som skaber ekstra rum. Brug det fx i entréen, som sidebord til sofaen eller dit nye natbord.

Sidebord – i to farver (rød og mørkeblå)
Pris: 298 kr.

Available_28.February_SostreneGrene_March_Interior2019_Vases1.jpg

Farverige vaser

Foråret er på vej! Og det vil vi fejre med masser af blomster i hjemmet, som da meget gerne må komme i denne flotte porcelænsvase til en pris, hvor vi tænker, at der kan blive råd til flere af de i alt ni forskellige farvevarianter. Vaserne findes i to størrelser, H: 12 cm og H: 16:cm.

Vase – fås i ni farver
Priser fra 28,80 kr.

LÆS OGSÅ: DIY: Disse skønne blomster holder hele året

Available_28.February_SostreneGrene_March_Interior2019_GirlsRoom_Shelf1.jpg

Praktisk hylde med spejl

Lille (nye) spejl på væggen dér…” Ja, denne minimalistiske kombination af to hylder med et spejl har fanget vores øjne, fordi praktisk møder design – og så også fordi, det med sin bredde på 57 cm og 40 cm i længden er et dejligt stort spejl, er svært at overse.

Hylde med spejl – i metal
Pris: 198 kr.

Søstrene grene skammel flet bambus.jpg

Skammel i 70’er-look

Der er en vibe af 70’er-udestue over denne runde skammel i bambusflet – og det mener vi på den helt gode måde! Brug den som et ekstra bord i stuen, som et alternativt sengebord eller naturligvis også blot til at lægge benene op på efter en lang arbejdsdag.

Skammel – i to højder (30 og 38 cm)
Pris: 88 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Møbler, Køkken, Soveværelse og DIY