Foto: Søstrene Grene/presse Vi er blevet inspireret af Søstrene Grenes pre-forårsnyheder til hjemmet.

8 fede ting fra Søstrene Grenes nyeste boligkollektion, som vi ønsker os i julegave

Der er masser af fine sager i den nye forårsinspirerede kollektion fra Søstrene Grene, som gerne måtte havne under vores juletræ.

Hvad bliver stort i foråret 2019 inden for bolig og accessories?

Hvis vi skal tro folkene bag Søstrene Grene, bliver det blandt andet en lækker, lav loungestol af træ, glimmersokker i retro-look – og at vi kaster os over noget så trendy som at brodere i vores fritid.

LÆS OGSÅ: 9 inspirerende boligblogs, du skal følge lige nu

Allerede nu lancerer søstrene nemlig en ny kollektion, hvor de lufter deres bud på forårets tendenser på bolig- og accessories-fronten, så produkterne lander i butikkerne lige i tide til julesalget.

Vi har fået lov at ”tyvstarte” og har kigget kataloget igennem og udvalgt de ting, som vi krydser fingre for, at julemanden vil komme under vores juletræ, så vi har glæde af dem, når foråret kommer (lige om lidt...)

Søstrene-Grene-glasvaser.png

Farverige glasvaser

Med foråret kommer blomsterne – og det glæder vi os til! Disse skønne vaser får noget farve ind i hjemmet med/uden blomster i, og til den pris kan vi godt tillade os at ønske os flere af slagsen, som blot pynter endnu mere, desto flere vi sætter ved siden af hinanden.

Vaser i fire farver til 14,80 kr.

Søstrene-Grene-lamper.png

Lamper i naturflet

De her lamper er vi pænt pjattede med. De er - som meget andet i kollektionen - inspireret af en retro-stil, men med et moderne touch. Og så er de fine hver for sig eller sat sammen i klaser.

Lampeskærme – koster henholdsvis 144 kr. og 198 kr.

Søstrene-Grene-broderi.png

Broderi som ny hobby?

Det trender allerede nu i det små, og vi tror på, at den gamle dyd med at brodere kun er (endnu mere) på vej frem. Den trend er søstrene naturligvis hurtige til at samle op på, og derfor kan du købe alt fra broderiring til væveudstyr og garn i de fedeste farver i den nye kollektion. Vi er klar til at gå ned i gear og (forsøge) at brodere/væve mønstre som på billedet her.

Broderiring til 24,96 kr., vævetilbehør 7,80 kr. og garn i tre farver til 17,70 kr.

Søstrene-Grene-loungestol.png

Retro loungestol

Denne loungestol i træ står med sine store, afrundede og legende former også højt på vores ønskeliste. Stolen er blevet udformet særligt til denne kollektion. Sæt den fx sammen med et fransk inspireret rullebord eller et klassisk cafébord og skab rammerne for et afslappet hjørne i hjemmet.

Loungestol til 448 kr. – siddehynde til 68 kr.

Søstrene-Grene-spejl.png

Spejle med træhylde

”Lille spejl på væggen dér…” Dette spejl vil med garanti skille sig ud i de fleste hjem, samtidig med at det er lavet i en klassisk stil i runde former. Det har ovenikøbet en lille hylde, som vi også er vilde med, da det gør, at det (også) har en praktisk funktion, hvor end vi placerer det i hjemmet.

Spejl til 148 kr.

Søstrene-Grene-gulvtæppe.png

Gulvtæppe til forandring

Du kan ændre looket i et rum meget hurtigt og for få penge ved at komme tæpper på gulvet. Her er der tale om et simpelt, flettet mønster og rolige farver, som gør, at tæppet vil pynte i de fleste hjem.

Tæppe til 138 kr.

Søstrene-Grene-fyrfadslysestager-til-væg.png

Lysestage til væg

Ønsker du andet end billeder og spejle på væggen, vil de her fine fyrfadslysestager i guldlook være et perfekt alternativ.

Væglysestage til 44,80 kr.

Søstrene-Grene-glimmer-sokker.png

Sokker med masser af shine

På accessories-fronten har retro-tilbehøret gjort sit indtog, og det går igen i disse sokker. ”Mere glimmer i hverdagen” er et motto, det er svært at være modstander af – og de her kommer helt sikkert til at skabe fest på vores fusser fra nu og indtil foråret!

Glimmersokker fås i flere design til 11,80 kr.

OPDATERET: Produkterne lander i Søstrene Grene-butikkerne torsdag 13. december.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Møbler, Køkken, SovevÌrelse og DIY