Søstrene Grene 2020
Foto: Søstrene Grene/presse Se de mange flotte nyheder til hjemmet.

Søstrene Grene: Se 9 favoritter fra den nye boligkollektion

De to søstre går all in på ”hygge” i deres nye kollektion, som lander i butikkerne 30. januar. Vi har udvalgt ni favoritter, som vi glæder os mest til.

Danmark er verdensberømt for "hygge" - og nu kan du invitere den særlige danske stemning ind i dit hjem i form af møbler og interiør.

Hygge er nemlig den gennemgående inspirationskilde i nyeste livsstilsserie fra den danske kæde Søstrene Grene, som i dag findes i 17 lande rundt om i verden

LÆS OGSÅ: Satser på større møbler: Søstrene Grene åbner længe ventet webshop

I kollektionen, som lander i butikkerne 30. januar, kan du finde alt fra vaskekurve og porcelænsvaser til spisebordsstole og magasinholdere, som kan være med til at skabe en dejlige stemning i dit hjem.

Naturlige materialer

Som i tidligere interiørserier fra butikskæden - kendt for de to søstre Anna og Clara - bruger de også i den nye kollektion masser af naturlige materialer og giver klassiske møbler et opdateret twist.

I Hygge-kollektionen er vi eksempelvis begejstrede for den fine spisebordsstol i materialet rattan og bakkebordet i pil med ben af metal.

De gennemgående farver i kollektionen er rolige, og kollektionens to smukke loftslamper af papir er i vores øjne oplagte til at skabe den helt rette hyggebelysning.

Vi har set kataloget igennem og udvalgt ni ting, vi glæder os særligt til:

Søstrene Grene 2020 hylde.jpg

Hylde til pynt

Denne hylde må meget gerne hænge i vores hjem, hvor den både er praktisk til opbevaring - og samtidig pynter i sig selv.

Hylde i pil/metal
148,00 kroner

Søstrene Grene bord fisk.jpg

Bakkebord med fisk

Et bord med kant, som du kan placere overalt. Brug det som sofabord, ved sengen eller måske til nøgler og en plante i entréen. Den perfekte prik over i’et er naturligvis fiskevasen i porcelæn, som i den grad bringer et smil frem på vores læber.

Bakkebord i pil/metal
156,00 kroner

Fiskevase i porcelæn (fås i tre farver)
29,80 kroner

Søstrene Grene 2020  stol rattan.jpg

Ny spisebordsstol

Har du brug for et nyt udtryk om dit spisebord, som samtidig er meget klassisk i sit udtryk, er denne stol sagen. Den er lavet i naturmaterialet rattan og sender vores tanker over på en 1970’er-stol, der er opdateret til at passe ind i et 2020-hjem.

Stol i rattan
388,00 kroner

Søstrene Grene 2020 rundt tæppe.jpg

Rundt gulvtæppe

Igen er naturen inviteret indenfor, når vi ser dette tæppe med et hullet mønster lavet i halm.

Tæppe i halm (80 cm)
96,00 kroner

Søstrene Grene 2020  lampeskærm papir.jpg

Skandinavisk lys

De lysere tider er endelig på vej igen ovenpå vinteren, og med disse loftslamper foldet i papir vil vi få det perfekte skandinaviske lys lige ind i stuerne. Hæng flere ved siden af hinanden for fuld effekt.

Lampeskærme i papir (to varianter)
Fra 48,80 kroner

LÆS OGSÅ: 22 lækre lamper, der vil lyse din hverdag op

Søstrene Grene dekorationsblomster.jpg

Smukke evighedsblomster

Disse smukke dekorationsblomster har farverige toppe lavet af papir, og vi kan finde et væld af vaser og krukker, hvor de vil pynte.

Papirblomster på pind, fås i fire farver (38 cm)
9,80 kroner

Søstrene Grene 2020 vasketøjskurv.jpg

Plads til vasketøj

Som udgangspunkt er det bare ret svært at finde en vaskekurv, som man har lyst til at have stående fremme – men denne flettet i vandhyacint er dog en undtagelse.

Vasketøjskurv
288,00 kroner

Søstrene Grene 2020 pink skål stentøj.jpg

Skål i pink

Vi er vilde med stentøj, og skålen her vil være en ny evergreen i vores hjem, hvor vi fx vil bruge den til at opbevare smykker, til servering af mad eller med et fyrfadslys i til at skabe hyggestemning.

Dekorationsskål i stentøj, fås i to varianter
22,80 kroner

Ekstra meget hygge: Bullet journal, strik og læsetid

Kollektionen byder også på andre livsstilsprodukter, som kan fylde de kommende måneder med hygge. Her er vores tre bonus-farvoritter:

1.       Lav en bullet journal

En notesbog kan blive et godt startskud til at få nye, positive vaner ind i vores liv. Fænomenet bullet journal er en slags kalender kombineret med dagbog, som er en del af ”back to paper”-bevægelsen. Det fremmer ro og fordybelse – og det eneste, du skal bruge, er en notesbog og pen.

Notesbog med ordet ”hygge” på forsiden
44,90 kroner

LÆS OGSÅ: GUIDE: Sådan laver du en bullet journal trin for trin

Søstrene Grene 2020 dagbog bullet journal.jpg

2.       Lær at strikke

Det må være indbegrebet af afslapning at sidde med strikketøj og selv skabe noget fra bunden. Måske kan du allerede strikke, ellers er der i Hygge-kollektionen både pinde og gran til at starte op med - og du kan få rigtige gode fifs i ALT.dks Strikkeskole lige her.

Strikkepinde i bambus/gummi, fås i flere varianter
Fra 9,87 kroner

Garn i uld, fås i fem farver
24,88 kroner

LÆS OGSÅ: Strikkeopskrifter: 700 gratis, nemme og gode opskrifter

Søstrene Grene strik.jpg

3.       Læs, læs, læs ❤︎ 

Vi elsker at slappe af med en god bog eller et godt blad. Men denne retro magasinholder er det slut med læsestof, der ligger spredt rundt om i hjemmet. Saml dem i stedet i denne fine sag, som i sit look passer ind med flere andre elementer fra kollektionen.

Magasinholder i rattan
98,00 kroner

LÆS OGSÅ: Bøger - Få tips til gode bøger, du bare må læse

Søstrene Grene 2020 magasinholder.jpg

Hygge-kollektionen lanceres i Søstrene Grene-butikkerne fra torsdag 30. januar 2020.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Møbler, Køkken, Soveværelse, DIY, Badeværelser og Entré