Søstrene Grene 2021
Foto: Søstrene Grene/presse Der er mange flotte nyheder til hjemmet.

”Bamsestol” og smukke lamper: Se 11 ting, vi er vilde med fra Søstrene Grenes nye kollektion

De to søstre er på vej med en ny boligkollektion, som lander i butikkerne og online i marts. Vi har udvalgt disse favoritter, som vi glæder os mest til.

En hyldest til nostalgien – og stilfuld Tivoli-stemning.

Er du på udkig efter ny inspiration til hjemmet, er det noget af det, som du kan finde blandt vores udvalgte favoritter fra den store Søstrene Grene-kollektion, som lander i butikkerne her til foråret.

ALT.dk har fået lov at smugkigge i deres nye interiører-kollektion, hvor de to søstre mixer farverige nyheder med forskellige opdateringer af søstrenes egne klassikere.

Blødt, hvidt teddystof er som noget nyt kommet på deres populære spisebordsstole, hvor de i alt præsenterer tre nye farver og stoftyper. Du kan også dyrke nostalgien med en flettede dørmåtte eller store potteskjulere med glasur.

Også en stemning af Tivoli og glade farver dukker op, som fx med søstrenes stribede lysestager, skønne lampeskærme og cool tallerkner med ”tilfældige” splat af farver på. Se flere gode sager herunder.

Tingene er i butikkerne og online på Søstrene Grenes webshop fra torsdag 25. marts 2021.

ALT.dk har set kataloget igennem og udvalgt disse 11 ting, vi særligt ser frem til:

Lamper_ny.jpgSkønne lamper – til væg og bord

Vi kan simpelthen ikke vælge, hvilken af disse to lamper med de fineste skærme, vi bedst kan lide – så måske man skulle gå efter begge?

Væglampe – 188 kr.
Lampe med glasfod - 244 kr.

Lysestager.jpg

Stribede lysestager

Vi har forelsket os i disse skønne lysestager med farverige striber. De skaber både en stemning af forår, Tivoli og leg i hjemmet – og hvem kunne ikke trænge til det i disse tider.

Lysestager – 32,80 kr.

Krukker_3.jpg

Hyldest til alle krukker!

Søstrene Grene har i den nye kollektion lavet denne serie af glaserede potteskjulere i forskellige farver, der alle vil gøre dit indre 70’er flower power-barn glad!

Potteskjulere – fra 38,80 – 58,80 kr.

Doermaette.jpg

Indgang med god stil

Vi synes, at søstrene rammer plet med denne klassiske dørmåtte, som løser en ellers ret usexet opgave i hjemmet. Den er lavet af naturmaterialer, og fletmønsteret skaber en smuk form.

Dørmåtte 80 x 40 cm – 148 kr.

Sofabord.jpg

Sofabord – i egetræ med FSC®-mærke

Disse to flotte sofaborde i lyst træ vil begge pynte i vores hjem! De er lavet af massivt egetræ, som er FSC®-certificeret, hvilket vil sige, at træet kommer fra skove, hvor der tages hensyn til lokalsamfund, dyrelivet og miljøet.

Sofabord - 338 - 428 kr.kr.

Krus_og_skaale.jpg

Rustikke espressokopper

Der er flere keramiknyheder i Søstrenes nye kollektion. Blandt andet disse rustikke espressokopper med underskål til, som vi gerne drikker vores tiltrængte ”kvik mig op”-kaffen af.

Kopper - 19,73 kr.
Skåle - 15,88 kr.

Tallerken.jpg

Stel med ”splash”

Nej, du behøver ikke at indtage dit måltid af et stel, der ligner noget, du har spist af 1.000 gange før. I stedet vil vi glæde os over fx denne farverig tallerken, som en oplagt del af en dekorativ borddækning. Det nye stentøjsstel med håndmalede ’splash’-detaljer fås i tre farver: Blå, gul og grå. Der er også kopper i serien.

Tallerken – 39,80 kr.

Stol.jpg

”Bamse-stol” til voksne

Der vil blive lagt mærke til denne stol i dit hjem – og det mener vi på den helt gode måde! Brug den som en læsestol i stuen, en alternativ kontorstol eller naturligvis som en af dine spisestole (hvor der helst ikke må spildes…)

Stol med teddystof - 524 kr.

Aesker.jpg

Runde æsker

Praktisk opbevaring ser bare lidt flottere ud med disse runde æsker i et væld af farver og mønstre.

Æsker – fra 38,40 -69,60 kr.

Hylde.jpg

Hylden til ”alt”

Savner du en lille og praktisk hylde til alle de små sager og husets nøgler, fx ude i gangen eller i køkkenet? Så er denne hylde sagen. Den har også fem praktiske kroge, som du kan hænge ting på. Praktisk og fin.

Hylde – kr. 58,80

Vifter.jpg

Vifter til varmen – eller væggen?

Der ER lysere tider på vej – og det betyder forhåbentlig også varme og solskinsdage. Hav en vifte med i tasken til at køle dig ned. Eller hæng dem op i en cirkel, som her, hvor de kan udgøre en sjov og anderledes slags vægpynt. Søstrene Grene har flere med forskelligt mønster.

Vifte – 28,80 kr.

Kollektionen lanceres i Søstrene Grene-butikkerne og på deres hjemmeside fra torsdag 25. marts 2021.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Møbler, Køkken, Soveværelse, DIY, Badeværelser og Entré