Søstrene Grene 2020
Foto: Søstrene Grene/presse Der er mange flotte nyheder til hjemmet.

Søstrene Grenes nye boligkollektion: Se vores 11 udvalgte favoritter her

De to søstre er på vej med en ny boligkollektion, som lander i butikkerne og online i december. Vi har udvalgt disse favoritter, som vi glæder os mest til.

Trænger dit hjem til små opgraderinger, er der flere af tidens efterstræbte boligtendenser at finde i den nye kollektion fra Søstrene Grene, som ALT.dk har fået lov at smugkigge i.

Her finder vi fx de yderst populære snoede lys, møbler i flettede materialer og tørrede blomster, som vil bringe naturen indenfor gennem hele vinteren – samt den perfekte glasvase at placere dem i.

LÆS OGSÅ: Satser på større møbler: Søstrene Grene åbner længe ventet webshop

Farveskalaerne i kollektionen rammer sæsonens brændte og varme toner spot on. Der er også et nyt design af vasketøjskurv, tidløse spejle, en smuk tekande til at stille på morgenbordet, ligesom spændende stentøj i smukke former har fundet vej i søstrenes kommende kollektion.

Tingene lander i butikkerne og online på Søstrene Grenes webshop fra torsdag 10. december 2020.

ALT.dk har set kataloget igennem og udvalgt disse 11 ting, vi særligt ser frem til:

Glasvase Søstrene Grene

Glasvaser møder leopardprint

Vi har forelsket os i denne glasvase med det fineste halvt gennemsigtige print. Vasen findes i en brun og i en hvid variant – og begge versioner vil være en ny evergreen i vores hjem, hvor vi fx vil komme tørrede evighedsblomster i for at skabe stemning og få mere natur ind i hjemmet.  

Glasvase (18x20,5 cm). Pris pr. stk. 98,00 kr.

Sidebord Søstrene Grene

Bord, flet dig

En af tidens hotteste boligtrends er ”flet”. Dette bord i lyst træ har en flettet bordplade, og vi er ikke i tvivl om, at det vil pynte i vores hjem.

Sidebord (50x45 cm). Pris pr. stk. 214,00 kr.

Lampe Søstrene Grene

Lampe af flet

De lysere tider lakker mod enden for en stund, men med denne runde bordlampe i flet beholder du følelsen af natur og lys i dine stuer – eller andre rum i hjemmet, som trænger.

Lampe (22,5x30 cm). Pris pr. stk. 118,00 kr.

Vasketøjskurve Søstrene Grene

Plads til vasketøj

Er du ikke fan af at have vasketøjskurven stående fremme, kan det være, at du - som os - skifter mening ved synet af denne model. Fås i to størrelse.

Vasketøjskurv (h 50 cm).  Pris pr. stk. 188,00 kr.
Vasketøjskurv (h 46 cm).  Pris pr. stk. 158,00 kr.

Snoede lys og lysestage Søstrene Grene

Snoede lys i massevis

Snoede lys, swirl stearinlys eller twisted candles. Kært barn har mange navne, men drejede stearinlys er ikke til at komme udenom denne sæson! Er du ikke en mester i at lave dem selv, har de to søstre disse i de smukkeste farver. Og vi er helt vilde deres bud på en lyseholder i glas i mindst lige så fine nuancer, hvor vi vil stille flere op ved siden af hinanden.

Snoede lys. Pris pr. par 26,90 kr.
Lysestage. Pris pr. stk. 58,80 kr.

Læs også: Efterårets store trend: Sådan laver du selv snoede lys

Runde spejle Søstrene Grene

Runde spejl på væggen dér

En anden af tidens store boligtrends er store, runde spejle. Hæng dem op på væggen, eller stil dem på gulvet eller på en kommode. 

Rundt spejl (50 cm). Pris pr. stk. 138,00 kr.
Rundt spejl (60 cm). Pris pr. stk. 158,00 kr.

Krukker Søstrene Grene

Vi elsker krukker!

Nogen vil mene, at det er en dårlig ting at være en krukke, men at have mange krukker er vi kun fan af her på redaktionen. Søstrene Grene har i den nye kollektion denne blomsterkrukke i keramik i hele seks forskellige farver, der alle vil gøre dit indre 70’er flower power-barn glad!

Krukker (15x15x14,5 cm). Pris pr. stk. 44,80 kr.

Bademåtte Søstrene Grene

Karryfarvet hit på badeværelset

En nem måde at friske din indretning op på er ved at komme nye tæpper på gulvet. Mange overser dog også, hvor meget sådan et tæppe kan pynte på et badeværelse – og så er det oveni skønt at komme futterne ud på, hvis der ikke er varme i gulvet… Vi synes, at søstrene rammer plet med farven på denne bademåtte (som også findes i to andre nuancer).

Bademåtte (80x50 cm). Pris pr. stk. 59,80 kr.

Tekande og bakke Søstrene Grene

Kalder alle te-elskere

Kan man få for mange tekander? Nej vel. Her er (endnu) en, som er faldet i vores smag med sine dybe grønne farve og asiatiske stil. Stil kanden på denne smukke bambus-bakke med høj kant – og du har prikken over det berømte ”i”, når du dækker dit morgenbord.

Tekande (15,5x10,5 cm). Pris pr. stk. 88,00 kr.
Bakke (38x28x8,5 cm). Pris pr. stk. 88,00 kr.

Tørrede blomster Søstrene Grene

Blomster til vinterbarnet

Trenden med tørrede blomster vokser (thø hø) stadig i bedste velgående, og det er vi kun begejstrede for her på redaktionen. Vi kommer nok til at se langt efter en buket på denne imponerende størrelse, men mindre kan også gøre det. Mix de forskellige typer tørrede blomster og græsser for et fedt look. 

Tørrede blomster. Pris pr. bundt 48,80 kr.

Kollektionen lanceres i Søstrene Grene-butikkerne og på deres hjemmeside fra torsdag 10. december 2020.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Møbler, Køkken, Soveværelse, DIY, Badeværelser og Entré