Sarah Jessica Parker Airbnb lejlighed

Foto: Airbnb Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaws ikoniske lejlighed på Manhattan.

’And just like that…’ kan man leje Carrie Bradshaws ikoniske lejlighed

Sex and the City fans får nu en unik mulighed for at overnatte i Carrie Bradshaws legendariske Manhattan-lejlighed. Fyldt klædeskab og Cosmopolitans inkluderet.

Ta’ dine yndlingsstilletter på, ryst din cosmo og drøm dig afsted til New York.

Det er mere end 23 år siden, den verdenskendte klummeskribent Carrie Bradshaw sammen med veninderne Miranda, Charlotte og Samantha indtog tv-skærmene for første gang med hitserien Sex and the City, der siden da har vundet tusindevis af hjerter.

For af fejre efterfølgeren ’And just like that…’, der har premiere på HBO i december, har Airbnb rekreeret Carrie Bradshaws ikoniske New Yorker-lejlighed, som de nu åbner døren til.

Lejligheden ligger selvfølgelig centralt placeret på Manhattan, så der er mulighed for at slentre gennem bydelens gader i bedste Sex and the City-stil (At blive plasket til af en bybus er dog ikke inkluderet).

Men det skal du selvfølgelig ikke gøre i dit eget tøj.

For med i lejen af den blå og grønne lejlighed er naturligvis Carrie Bradshaws legendariske walk-in closet og alt, hvad det indeholder af stiletter, tørklæder, tasker og tylnederdele.

2.jpg

”One night only”

Lejligheden kan helt eksklusivt kun lejes i én overnatning henholdsvis den 12. og 13. november, hvor den hostes af selveste Carrie Bradshaw selv, Sarah Jessica Parker, som tager imod gæsterne med en personlig hilsen.

Der er dog ét enkelt ’men’. For det er nemlig kun personer, der i øjeblikket bor i USA, der kan booke sig ind i Carrie Bradshaws liv. (Så kender du nogen, der er vilde med Sex And The City, og som bor i Staterne, så giv dem et kald!)

Derfor må vi, som er bosat i Danmark, altså nøjes med alle de fantastiske billeder, at gense alle seks sæsoner af Sex and The City og vente i spænding på at gense Carrie, Charlotte og Miranda, når de i december er tilbage.

LÆS OGSÅ: Amerikansk verdensstjerne hylder dansk juletradition… og folk er vilde med det

Se flere billeder fra lejligheden her:

3.jpg

5.jpg

6.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Boligindretning