Pigeværelse: Ellas vokseværelse

Foto: Lene Nissen

Pigeværelse: Ellas vokseværelse

Pigeværelse: Ellas vokseværelse

BØRNEVÆRELSER: Ellas forældre har valgt basismøbler i neutrale farver, som kan følge med Ella, efterhånden som hun vokser. Så når der skal forandring til på værelset, går hendes mor i gang med pensel, maling, tapet og stof til nye puder i stedet for at skifte møblerne ud. Se de gode krea-ideer fra Ellas værelse her.


Ella drømte om et blåt værelse, og det fik hun! Karlekammerskabet er fra, da Ellas mor var barn. Det lille hvidmalede bord bliver trukket over til sengen, når veninderne kommer på besøg og der skal sludres og drikkes te.


IDE: Tape tæppe Gulvet er malet hvidt med en slidstærk akryl gulvmaling, Fluganyl fra Flügger. Lav selv det sjove tæppe af blå tape. Ellas fine pailletsko er fra Zara.


IDE: Ståltrådsblomster Sno et stykke ståltråd til en spiral i den ene ende, og hæft en hortensiablomst fast i den anden – så har du en fin blomst at udstille i en glaskuppel. Den lille Bambi er fra Ellas mors barndom. House Doctor og Madam Stoltz har lignende glaskupler.


Tapetet med frøer, kolibrier og sommerfugle hedder Happy Nature i farv. 341005. Tapetresterne blev brugt til sengeskuffernes fronter. Den sjove, lidt kitschede sommerfuglelampe er fundet på et loppemarked og passer perfekt til tapetets naturtema. For enden af sengen har Ellas kanin fået plads. Tapet og blå maling er fra Flügger, malingen har nr. 2482.


Piger i alle aldre kan lide at have et fint spejl på værelset. Her har værelsets beboer selv været med til at male både spejl og alle de fine rammer, og begge dele danner en smuk væg med lysestage og kukur i matchende farver.

TIP
Til en af rammerne har vi valgt at skære en blød masonitplade i passende størrelse og beklæde den med mønstret stof. Rammen rummer nu yndlingssmykkerne.


Pinocchio har fundet plads på opslagstavlen, der er lavet i patchwork af smukke stoffer fra malika-rosa.dk.

► SE OGSÅ: 6 skønne børneværelser
► SE OGSÅ: Drengeværelse: Top of town
► SE OGSÅ: Enkel familiebolig: Rene linjer i bondegården

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning