Rune Klan hus til salg
Foto: HOME Amager - Kastrupvej/Michael Stub (Her & Nu 2016) Rune Klan har sat sin villa på 176 kvadratmeter til salg.

Kom indenfor: Rune Klans farverige hjem er til salg

Den populære tryllekunster og komiker har sat huset på Amager til salg, og med de skæve vinkler og en legesyg indretning kan det bestemt ikke kan beskrives som ”et klassisk parcelhus”.

Allerede når man ankommer til hoveddøren, skiller den sig ud med sin røde farve og ved at være placeret på et hjørne.

Døren fører ind til den populære tryllekunstner Rune Klans hjem, som ifølge Boliga Kendte netop er blevet sat til salg.  Og ligesom husets ejermand (indtil det er solgt), er der tale om et hjem udover det sædvanlige.

rune-klans-hus.pngDen røde hoveddør har en utraditionel placering, som får huset til at skille sig ud. (Foto: HOME Amager - Kastrupvej) 

Mægleren Home – Amager Kastrupvej beskriver det da også som “magisk liebhaveri” på 176 kvadratmeter, og en tur rundt i huset udstråler en modig og glad leg med indretning i farver og med "prikker".

LÆS OGSÅ: Kom med indenfor: Olafur Eliassons hjem er til salg

rune-klan-køkken-2.pngEntréen fører ifølge ejendomsmægleren videre til husets køkken i forskellige grønne nuance. (Foto: HOME Amager - Kastrupvej) 

I stueplan findes der et stort, grønt køkken-alrum, hvor der også er lavet en rund åbning i væggen fra køkkenet med kig ind til sofastuen med pejs indbygget i væggen, og det hele ”samles” i en rød spisestue.

rune-klan-stue.pngEt kig ind til stuen, hvor en pejs i væggen er med til at sprede hygge og stemning. (Foto: HOME Amager - Kastrupvej) 

rune-klan-rød-spisestue.png"Den røde spisestue" ligger mellem køkken og stue. (Foto: HOME Amager - Kastrupvej) 

På øverste etage findes der derudover tre værelser og et badeværelse. Når man går op ad trappen mødes man af et fordelingsrum med en vindueskarm farvet gul som solen og røde ”prikker” på væggen. Måske den heldige nye ejer også får gyngen, som hænger ned fra loftet, med i købet?

rune-repo.pngEn svungen trappe fører op til førstesal, hvor en rummelig repos giver adgang til tre værelser og et badeværelse. (Foto: HOME Amager - Kastrupvej) 

Hvad koster hele herligheden? Den er sat til salg for 9,3 millioner kroner. Villaen ligger tilbagetrukket på en stille villavej i den københavnske bydel Amagers ”italienske kvarter” tæt på strand og en cykeltur fra centrum, og med i købet følger også en brugbar kælder med flere disponible rum.

Vil du se flere billeder af den kendte trylle-komikers smukke hjem så klik her

Det koster jo ikke noget at kigge…

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Kendte