Kom med indenfor: Olafur Eliassons hjem er til salg
SPONSORERET indhold

Kom med indenfor: Olafur Eliassons hjem er til salg

Har du altid drømt om en bid af regnbuen over Aros i Aarhus, eller haft lyst til at tage en af de fine Little Sun Light Swarm lamper med hjem efter en TIVOLI-tur?

Af: Hanne Bang Foto: Ivan Eltoft Nielsen
03. sep. 2018 | Bolig | ALT.dk

Så kan du komme en lille smule tættere på drømmen - og ikke mindst kunstneren bag - lige her. Eneste hage ved arrangementet er, at du først skal fremskaffe 22,5 millioner kroner. Men så kan du altså også flytte direkte ind i kunstneren Olafur Elíassons hjem i Hellerup nord for København. Og ifølge Boliga Kendte får du til gengæld så et hjem, hvor Eliasson og fruen Marianne Krogh selv har tilføjet flere kunstneriske elementer.

Olafur Eliassons hoveddør

Blandt disse en hoveddør der er udskåret som en ugle, et glasværk og de 17 specielt udvalgte træer i haven, der er importeret fra Tyskland og genplantet i ejendommens have med et underjordisk vandingsanlæg.

Ovale vindue

I det hele taget er det en bolig helt uden sidestykke, og de små og store kunstneriske elementer overalt gør villaen til et helt lille visuelt eventyr. F.eks. den eventyrligt smukke glasmosaik i det ovale indendørs vindue på trappen og karnappen ud mod haven.

Olafur Eliassons køkken

Eller det rå køkken med den helt unikke trappe ned. Og ja, vi kunne blive ved…

Vil du se alle de fantastiske billeder af det smukke kunstnerhjem så klik her

Det koster jo ikke noget at kigge…

Kilde: Boliga Kendte