Casper Christensen
SPONSORERET indhold

Sådan bor Isabel og Casper Christensen: Se billederne her

Isabel og Casper Christensen inviterer på en ny Instagram-profil følgerne med ind i deres store palævilla. Se, hvordan de bor her.

Af: Emma Fjalland Lund Foto: Bo Nymann / HER&NU
25. jul. 2022 | Bolig | ALT.dk

Deres store palævilla i Hornbæk er godt nok solgt, men nu kan du alligevel få et helt unikt indblik i, hvordan Casper Christensen – og i særdeleshed hans hustru Isabel Christensen indretter deres fælles hjem.

For på en ny Intagramprofil deler hun nemlig billeder fra den smukke liebhaverbolig, som viser både fritlagte bjælker, havudsigt og et spil af farver.

”Snart farvel til vores hjem i Hornbæk, som vi har gennemrenoveret med respekt for huset og dets mange smukke detaljer. Jeg har indrettet det med behagelige møbler og i grønne nuancer, der bringer den omkringliggende plantage ind i huset,” skriver Isabel Christensen bl.a. på Instagram.

Hun tilføjer desuden, at der er 'more to come’ for de indretningsinteresserede, da hun fremover vil dele inspiration fra egne hjem gennem tiden - og mon ikke hun også tager følgerne med ind bag hoveddøren til parrets nye hjem.

De overtager til august deres nye landsted i Harreshøj ved Esrum Sø i Tikøb, som ifølge Boliga.dk har kostet hele 16 millioner kroner. Landejendommen byder på intet mindre end 375 kvm, så der bliver masser af plads for den indretningsglade Isabel Christensen at boltre sig på.

Kom indenfor i den fine bolig i Hornbæk her:

Anbefalet til dig