Sy selv: Praktisk computercover fra Hendes Verden
Foto: Ina Agency

Sy selv: Praktisk computercover fra Hendes Verden

Sy selv: Praktisk computercover

Brug dine stofrester til at sy et praktisk computercover.

Computercover

 

Mål: 33 x 24 x 3 cm.
Materialer: 75 x 110 cm mønstret bomuld til yderstof og foer (her Zickzack fra alles-fuer-selbermacher.de), • 55 x 90 cm volumenvlies • Lynlås, 50 cm

Tag mål af din computer, og tegn 1 forstykke, 1 bagstykke, 1 mellemstykke (bund) samt 2 lynlåsstykker hver på 50 x 1 cm op på mønsterpapir, og klip ud. Klip alle coverdele ud x 2 (yderstof og foer) i bomuldsstof med 1 cm’s sømrum og i volumenvlies (undtagen lynlåsstykkerne) uden sømrum. Stryg vlies på vrangsiden af foerdelene, undtagen lynlåsstykkerne.

Computercover

Yderstof: Bøj sømrummet mod vrang på den ene af langsiderne på hvert lynlåsstk. Læg mellemstykket (bund) og lynlåsstykkerne ret mod ret på de korte sider, og sy sammen til en ring, så der midt på opstår en 1 cm’s bred åbning til lynlåsen. Hæft lynlåsen i åbningen, og sy rundt om lynlåsen. Åbn lynlåsen. Sy forstykket på, og hak/klip sømrummet ind til 5 mm i rundingerne. Sy bagstykket på på samme måde. Vend coveret. Sy foret på samme måde. Læg foret med vrangen ind i yderstoffet, og sy foret til i lynlåsbåndene.

Hendes Verden nr. 11/2014

► SE OGSÅ: Strik selv: Cover til tablet
► SE OGSÅ: Hæklet mobilholder
► SE OGSÅ: Hæklet cover til vådservietterne

Se, hvad vi ellers skriver om: Sy og DIY