Danmarks sødeste kassedame – konkurrence, indstillinger og finalister

Rundt omkring i landets supermarkeder sidder tusindvis af kassedamer og -mænd, der hver eneste dag møder kunderne med smil og overskud i en travl hverdag og får det hele til at glide lidt lettere.

De fortjener at blive hyldet, og derfor kårer Hjemmet hvert år Danmarks sødeste kassedame. En konkurrence, som du kan være med til at afgøre, hvis du kender en sød kassedame eller kassemand, der fortjener ros for sit overskud og venlighed i dit lokalområde.

mere om Danmarks sødeste kassedame

Danmarks sødeste kassedame 2017

I 2017 modtog Hjemmet et hav af indstillinger til konkurrencen om at blive Danmarks sødeste kassedame.

Ud af de mange indstillede fandt juryen frem til følgende fem finalister:

1. Malene Thomsen fra Letkøb i Aarhus, som ”har et smil til alle sine kunder”

 

Foto: Jens Bach

– Jeg elsker kontakten med kunderne. Og jeg kan blive glad, bare jeg ser dem komme ind ad døren. Jeg ved, hvad alle hedder, og hvilke cigaretter de ryger, udtalte den 23-årige souschef, da hun blev nomineret.

 

2. Jette Clausen fra Rema 1000 i Odense, som ”suger kunderne til sig”

Foto: Heidi Lundsgaard

– Jeg glæder mig altid til at komme på arbejde, og jeg holder heller aldrig pauser, når jeg er her. Jeg synes, det er sjovere at stå ved kassen, end at sidde ude bagved, så det gi’er jeg bare ik’, udtalte den 71-årige kassedame, da hun blev nomineret. 

 

3. Majbritt Olsen fra Netto i København SV, som ”laver sjov i hverdagen”

Foto: Søren Jansby

– Jeg prøver at lave lidt sjov i hverdagen, og hvis jeg har bragt et smil på folks læber, eller måske gjort det nemmere for forældrene at handle ved at muntre et træt barn op, har jeg gjort dagens gode gerning, udtalte den 48-årige kassedame, da hun blev nomineret.

 

4. Hanne Skov Andersen fra SuperBrugsen i Næsby, som ”elsker at sidde ved kassen”

Foto: Heidi Lundsgaard

– En glad kassedame giver jo glade kunder. Og jeg ER altså bare glad, og jeg elsker jo mit job, udtalte den 53-årige kassedame, da hun blev nomineret.

 

5. Christian Poulsen fra SuperBrugsen i Hvalsø, som ”er en solstråle”

Foto: Søren Jansby

– Jeg har arbejdet i køkken i mange år og er uddannet kok fra D’Angleterre i København. Efter en række år i branchen fik jeg problemer med ryggen. Så blev jeg selvstændig, blandt andet med et importfirma, men det spændte finanskrisen ben for. Så blev jeg ledig, fortalte den 39-årige kassemand om sin fortid, da han blev nomineret.

Vinderen af Danmarks sødeste kassedame 2017

Det blev Hanne Skov Andersen fra SuperBrugsen i Næsby, der fremover kan bryste sig af titlen "Danmarks sødeste kassedame 2017".

-  Jeg er vildt stolt. Og vildt beæret. Jeg vidste godt, jeg havde gode kunder, men jeg havde overhovedet ikke luret den, udtalte hun triumferende, da hun forlod kassen for en stund for at modtage blomster og den fine præmie på den store overraskelsesdag.

Her på ALT.dk håber vi, at du vil bidrage til den årlige konkurrence og nominere den person, du synes skal vinde næste års pris som Danmarks sødeste kassedame m/k!