Mascha Vang – alt du skal vide om bloggeren og tv-personligheden

Hvem er Mascha Vang?

Mascha Vang blev et kendt ansigt, da hun medvirkede i Paradise Hotel i 2005. I dag tjener hun penge på at blogge, skrive bøger og designe børnetøj i sin datter Hollie Nolias navn.

Datteren fik hun med racerkøreren Nicolas Kiesa i 2012. Parret gik fra hinanden kort tid efter fødslen, hvorefter hun startede sin populære blog.

I 2013 var Mascha Vang den mest googlede dansker. Og succesen stopper ikke dér.

Læs mere
  • Blå bog: Mascha Vang
  • Navn: Mascha Marianne Vang Christensen
  • Født: 31. juli 1979
  • Baggrund: Opvokset i Byrsted i Himmerland, 20 kilometer syd for Aalborg med lillebroren Vang Christensen

Hvad er Mascha Vang kendt for?

Mascha Vang blev uddannet kosmetolog, makeupartist og butiksassistent. Men så snart muligheden bød sig, flyttede hun til København. Hun tilmeldte sig et af Danmarks første reality-programmer, "Villa Medusa", og deltog derefter i første sæson af "Paradise Hotel" i 2005.

Hun blev hurtigt kendt for sit lyse hår, når hun var rap i replikken med sin charmerende jyske dialekt - og for den imponerende barm med bryst-implantater.

– Brysterne kostede 21.500 kroner, og det var en god og vigtig investering, for de gjorde så meget for mig. Selvfølgelig kiggede folk mere efter mig, som jeg ønskede, men brysterne gav mig også meget mere selvværd, så jeg var klar til at møde verden som den, jeg gerne ville være, forklarerede hun til ALT for damerne i 2016.

Under bruddet med sin datter Hollies far stod hun alene med et kolikbarn, og hun besluttede sig for at starte sin blog, maschvang.dk, som meget hurtigt blev en af landets absolut mest populære af slagsen.

– Folk så min forvandling fra bimbopige til at stå i lort til begge ører og åbent erkende, at mit liv sejlede. Så tænkte de: "Nå, hun er jo bare ligesom os andre". På den måde gav min egen ulykke lige så stille bloggen succes, fuldkommen uventet, sagde hun til ALT for damerne i artiklen "Drømmene var bedre end virkeligheden".

Hvordan tjener Mascha Vang på at blogge?

Hvor nogle af landets største bloggere i 2016 havde 50.000 unikke læsere om måneden, havde Mascha Vang til sammenligning på en måned 450.000. Hun fik hver dag cirka 20 henvendelser fra firmaer, der ønskede at købe annonceplads eller omtale på hendes blog.

Mange har undrende spurgt, hvordan hun tjener sine penge. Det kan du blive klogere på i artiklen "Hvis jeg havde været helt blæst i knolden, tror jeg ikke, det havde varet ved". Her fortæller den populære blogger, hvordan hele forretningen, der er bygget op omkring hende som person, løber rundt.

Hvad hedder Mascha Vang rigtigt?

Mascha blev oprindeligt døbt Marianne til fornavn, et navn hendes far fik gennemtrumfet, mens hendes mor altid ønskede, at hendes datter skulle kaldes Mascha efter skuespillerinden Masja Dessau, der i 80'erne var gift med instruktøren Bille August.

Derfor blev hun kaldt Mascha som lille, og da hun var i sine tyvere, valgt hun at få lavet et officielt navneskift, så der i dag på de på de officielle id-papirer står Mascha først.

Med egne ord blev hun en ny person, da hun skiftede sit navn, hvilket hun har fortalt om til Vores Børn, hvor hun også giver tre gode råd til dig, hvis du overvejer et navneskift.

Mascha Vang og kærligheden

Sammen med racerkøreren Nicolas Kiesa fik Mascha Vang i 2012 datteren Hollie Nolia, men parret gik fra hinanden omkring tre måneder efter. Det var en hård skilsmisse, har hun fortalt til ALT for damerne, og hendes største hjertesorg i livet er, at hendes datter er skilsmissebarn.

Da datteren var omkring et år, fandt hun efterfølgende kærligheden med komikeren Andreas Bo, hvor hun i artiklen "Hvis jeg var helt blæst i knolden, tror jeg ikke, det havde varet ved" fortalte om deres forhold.

- Jeg vil hellere have en kæreste med en fed personlighed end det rigtige Rolex-ur. Mange kiggede mærkeligt, da jeg blev kærester med Andreas. Han kan få mig til at grine, og jeg kan få ham til at grine. Han har substans og livserfaring, som jeg synes er enormt charmerende, sagde Mascha Vang blandt andet.

Men kærligheden varede ikke ved, og efter to år gik parret fra hinanden. Dette fortalte hun ærligt om i artiklen: "Drømmene var så meget bedre end virkeligheden":

– At finde en ny mand, synes jeg, er et kæmpeprojekt. Det synes jeg virkelig. Jeg føler, jeg har forspildt chancen med Andreas, fordi han kom ind i mit liv, da Hollie var et år. Så hun kan ikke huske andet, end at Andreas har været der, han havde været en god papfar at vokse op med. Fra første dag skiftede han hendes ble, stod op om natten og afleverede og hentede, og han så hende mere end hendes rigtige far. Alt det, tror jeg, bliver sværere for en ny kæreste, for nu er Hollie ældre, fortæller Mascha Vang.

Siden har hun været i et forhold med politiker Rasmus Jarlov, men i sommeren 2017 gik de fra hinanden, kunne Realityportalen afsløre.

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia

- Det, at der findes en 'mini-me'. Vi er hinandens, og der er ikke nogen, der kan komme imellem os, sådan svarer Mascha Vang på spørgsmålet om det bedste ved at være mor til Vores Børn.

Her afslører hun også, at hendes graviditet slet ikke var så romatisk, som hun havde troet, og at fødsel endte som noget helt andet, end hun havde forestillet sig.

Datterens fulde navn er Hollie Nolia Kiesa Vang. 

Mascha Vang og sundhed

Egentlig var sådan noget med at træne eller dyrke sport ikke noget, som Mascha Vang dyrkede, men med alderen skiftede hun kurs, og i dag bruger hun træning til at holde sig i form og føle sig lækker.

Du kan her på siden læse mere om, hvilken slags træning Mascha selv holder af at dyrke.

Eksempelvis i artiklen "Mascha, Szhirley & Saseline: Her er min træningspassion", hvor hun også fortæller om træningsbogen "Kom i gang med Mascha Vang", som hun har skrevet sammen med personlig træner Anne Bech. Et forløb hvor Mascha Vang selv på på fire uger tabte fem kilo og fik glæde og overskud tilbage i hverdagen.

Du kan også blive klogere på, hvorfor hun elsker at løbe og få skønhedstips fra den tidligere model i artiklen: „Løb styrker min psyke og min bagdel".

På ALT.dk kan du læse artikler fra ALT for damerne, Eurowoman, Fit Living, Boligliv, RUM, Hendes Verden og Hjemmet.