sponsoreret indhold
Astrologien kan finde retningen i livet
SPONSORERET indhold

Astrologien kan finde retningen i livet

Astrologi er kunsten at forstå og konstruktivt bruge energifordelingen fra Solen til resten af horoskopet til at leve mere bevidst, så man kan lave livsfremmende ændringer i sit liv.

Foto: Getty Images
31. aug. 2021 | Horoskop

Tolkningen af astrologien har mange lag, og et horoskop kan både fortælle os om vores personlighed, det vi kommer ud af familiemæssigt, vores livsformål og højest potentiale og de gaver vi har med derfra.

Vi har samlet en række astrologer, som kan hjælpe med at finde retningen i livet.

Få hjælp til at komme igennem livets labyrintbisbo_614x450.jpg

Astrologi er kommet for at blive. Den gennemstrømmer vores liv og vores samfund.
Hvorfor? Fordi der er noget om snakken.

Astrologien er alle vegne. På arbejdspladsen, i familien, i vennegrupper, sportsklubber, foreninger og alle andre steder, hvor mennesker mødes.

Hvad er astrologi?

Få svar på det ved at booke et underholdende og oplysende foredrag eller en workshop hos Bisbo Advisory. Eller bestil en personlig konsultation, der kan hjælpe dig på vej gennem den labyrint, vi også kalder livet.

Bisbo Advisory holder foredrag og afholder workshops for firmaer og foreninger over hele landet. Online-arrangementer kan de også klare.

Læs meget mere her

Indblik i horoskopernes samspilcamilleCecilieResenSteenstrup.jpg

Camille Cecillie Resen Steenstrup er diplomuddannet, både som psykologisk og spirituel Astrolog, samt diplom i Synastri, hvor man tyder flere horoskoper og deres indbyrdes samspil.

Inden hun i 2017 gik over til at hellige sig astrologien, arbejdede hun blandt andet som advokat og som Psykoterapeut. Alt sammen erfaringer hun har med i sin værktøjskasse, både i undervisningen, og når hun tyder horoskoper.

I januar 2021 startede Camille Cecillie Resen Steenstrup Skolen for Bevidstheds Astrologi, med fysiske hold og fjernstuderende.

Viden og horoskoper i Nordens ældste astrologibladHoroskopbladetStjernerne_horoskopbladet_annonce-copy.jpg

Horoskopbladet Stjernerne” er et månedligt magasin, der indeholder artikler om astrologi og horoskoper – alle skrevet af professionelle astrologer. Bladet bringer, foruden viden om astrologi, hver måned forudsigelser for alle dage og de 12 Stjernetegn i den aktuelle måned. Hver måned kan du læse årshoroskopet for månedens stjernetegn. Bladets redaktør er Cathrine Oppenheim

Bladet har 65-års jubilæum den 26. september 2021 og er Nordens ældste astrologiblad.

Bladet kan læses enten som papirblad eller som online-blad og kan bestilles på www.stjernerne.dk

Ønsker du at tegne et abonnement, kan det gøres på www.stjernerne.dk, og du får bladet bragt til døren eller sendt til din e-reol. Bladet kan desuden købes i kiosker og i supermarkeder.

Find retningen i livetJonaOlavsdottir_Mona.jpg

Hos Jona Olavsdottir er arbejdet med selvindsigt og bevidsthedsudvikling det, der bliver sat rigtig meget fokus på. Det er, når du er mere bevidst om dine roller og mønstre, at du har lettere ved at finde en retning i livet, og ikke at gentage uhensigtsmæssig adfærd.

Psykologisk astrologi: 
Igennem en astrologisk konsultation kan I i fællesskab finde ud af, hvad der i virkeligheden gemmer sig i dig, som ikke er opdaget endnu. Dette giver ofte mere klarhed og ro, når det gælder om at finde retning i livet.

Esoterisk/spirituel astrologi: 
Fødselshoroskopet fortæller dig, hvem du er på et højere plan end din egen selvudvikling.

Det kan virke frustrerende, når man har opnået alt, man drømte om, men stadig har denne følelse af, at noget mangler. Det kan være en følelse af en indre længsel, men du ved ikke helt, hvad du længes efter. En esoterisk tydning kan gøre det mere tydeligt, hvad dette NOGET er.

Her er hvad klienterne siger.

Værktøjer til inspiration, styrke og perspektiveringpernille_orskov.jpg

Pernille Ørskov har som cand.jur. en baggrund i advokatbranchen, der giver et særligt fagligt fundament for formidling af astrologien med høj professionalisme og integritet. Hun kommunikerer den livsvisdom, som astrologien besidder med humor, varme og nærvær og anvender astrologien som et konkret værktøj til at inspirere, styrke og perspektivere de kontraster og udfordringer, vi møder i livet og karrieren.

En session hos Pernille Ørskov efterlader én opløftet og med større tillid til sig selv og livet, men også med input til konkrete lavpraktiske handlingsskridt, man selv kan tage for at ændre gamle mønstre eller overbevisninger. Pernille Ørskov tilbyder personlige sessioner, business coaching og foredrag.