-
Vildt syn i Rungsted Havn: Janni og Karsten sammen igen
-
Private billeder: Se Janni og Jeppes romantiske solferie
-
Janni efter retssagen: Overrasket over Karsten
-
Janni og Karsten i retten: Her falder afgørelsen
-
LIVE fra retten: Nu afgøres sagen mellem Janni og Karsten
-
Striden fortsætter: Nu mødes Janni og Karsten igen i retten
-
Janni Ree: "Jeg er ked af det"
-
Ups! Janni afslører Jeppes sande alder
-
Janni Ree afslører ferieplaner
-
Janni Rees store lettelse: Naboen kom hende til undsætning
-
Janni Ree fyret
-
Kærlighed på toppen: Janni Ree og Jeppe Stokholm viser deres luksus penthouse frem

Lene Beier bekræfter: Derfor er han stoppet på hotellet
Gæster og følgere har undret sig over, hvorfor kokken Rasmus ikke længere er på Hotel Edelweiss. Nu forklarer Lene Beier.
På Hotel Edelweiss, som Lene Beier, 48, og hendes mand Anders driver i de østrigske alper, har én fast skikkelse manglet det seneste stykke tid blandt personalet - nemlig kokken Rasmus.
Det har fået både gæsterne på hotellet såvel som følgere på de sociale medier til at spørge, hvad der er blevet af ham.
I en række Instagram-stories, forklarer Lene Beier nu, hvad der er sket.
Artiklen fortsætter under videoen:
– Mange af jer har opdaget, at vi ikke længere har en kok. Vi har haft Rasmus ansat siden d. 29. december sidste år og har været her til midt juni. Ham har vi været glade for, men der er simpelthen ikke nok at lave til ham. Det gav ikke mening at have så dygtig en kok gående, fortæller Lene Beier.
Selve beslutningen om at sige farvel til Rasmus har derfor ikke handlet om utilfredshed - tværtimod. Der var simpelthen ikke arbejdsopgaver nok til at fylde en fuldtidsstilling ud.
Rasmus' primære opgave på hotellet har været at tilberede aftensmad til gæsterne fem gange om ugen, men det gav ikke tilstrækkeligt med timer til at opretholde en fuldtidsstilling.
– Derfor har vi valgt selv at overtage køkkenet. For os har det ikke været den store omvæltning. Anders og jeg har prøvet at tage os af store arrangementer og catering før. Det kræver mere planlægning. Vi ved endnu ikke, om vi gør det sådan her, men vi kan godt lide det, deler Lene Beier.
Spørgsmålet om en ny kok i fremtiden er stadig åbent, og Lene Beier afviser ikke, at der på et tidspunkt bliver behov for professionel assistance i køkkenet igen.

