Salat
SPONSORERET indhold

5 minutters-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Når det skal gå (rigtigt) hurtigt, men stadig være sundt.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
30. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

100 g blandede salater eller færdigblanding af hvidkåls/gulerodmiks.
350 g grøntsager, f.eks. cherrytomater, agurk og peberfrugt
1 bakke blåbær
4 dåser tun i vand
1 pakke lufttørret skinke
100 g afskallede mandler
3 spsk pesto, f.eks. Løgismoses
salt og peber
4 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft.

Sådan gør du

1. Snit grøntsagerne i mindre stykker, og bland dem med blåbær. Tilsæt tun.

2. Steg skinken på en tør pande i 1 min på hver side. Lad den køle af på et stykke køkkenrulle.

3. Bland pesto, salt og peber, olivenolie og citronsaft.

4. Hæld det over salaten, drys med mandler, og kom sprødstegt skinke på toppen.

SE OGSÅ på hjemmet.dk: Italiensk inspireret weekendmenu

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter