Opskrift på æbleflæsk i ovn
SPONSORERET indhold

Sådan laver du æbleflæsk i ovnen

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Minder mig om efterår og min barndomshave, hvor vi havde et ældgammelt æbletræ. Det var altid min far, der lavede æbleflæsk, og det er en af mine yndlingsretter – sund, fed og fuld af gode, vitale energier.

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
03. dec. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Æbleflæsk til 4 personer | Total: en time, 15 min

Ingredienser

500-800 g stegeflæsk
5 store madæbler (har du et æbletræ, så brug æbler derfra)
2 løg
1 porre
timian.

Sådan laver du æbleflæsk i ovnen

Skær flæsket i skiver ca. 1 cm. Fjern kernehuset og skær æblerne i skiver. Skær løgene og porrerne i ringe.

 

Mix æbleskiver med porrer og løg. Læg flæsket ovenpå og drys med timian. Bag det i ovnen i 1 time -1¼ på ca. 180 grader.

 

Spis med groft rugbrød og sennep.