Opskrift på æbleflæsk med selleri og timian

Foto: Line Thit Klein Æbleflæsk med selleri og timian

Opskrift på æbleflæsk med selleri og timian

Æbleflæsk med selleri og timian

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

¼ knoldselleri, skåret i stave
1 løg, skåret i både
2-3 æbler, skåret i både
3 kviste timian
500-600 g flæsk skåret i skiver
olivenolie til stegning
timian, salt og peber.

Tilbehør: kogte kartofler eller rugbrød

Sådan gør du

Kom knoldselleri, løg, æbler, olivenolie, timian, salt og peber i et ovnfast fad.
Steg flæsket på en pande med lidt olivenolie ved høj varme ca. 2 min på hver side. Læg en rist henover det ovnfaste fad og placer kødet herpå og krydr med timian, salt og peber. Sæt det i ovnen 35 min. ved 185 grader indtil selleri, æbler og løg er møre og flæsket er sprødt og gyldent (vend flæsket halvvejs i stegeprocessen). Skru op for varmen de sidste 5 min, hvis du ikke synes kødet er gyldent og sprødt nok.
Anret stegt flæsk med ovnbagte selleri, løg og æbler og server kogte kartofler eller rugbrød til.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Efterår, Efterårsmad, Æbleflæsk, Rugbrød, Svin, Dansk mad, Hovedret og Frokost