Æble/kanellinser
SPONSORERET indhold

Æble/kanellinser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre linser uden creme - disse linser er ikke som de klassiske med creme, i stedet er de fyldt med æblemos og kanel.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
8-12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet

1 portion linsedej
Fyld:
250 g æblemos
1-2 tsk stødt kanel
Pynt:
½ sammenpisket æg
perlemelis

  1. Beklæd 8-12 linseforme med udrullet linsedej.
  2. Rør æblemos sammen med stødt kanel og fordel det i formene.
  3. Dæk med dejcirkler og tryk dejen sammen i kanten. Pensl evt. med sammenpisket æg og drys med lidt perlesukker.
  4. Bag linserne ved 200 grader i ca. 15 min. Vend forsigtigt linserne ud af formene og lad dem afkøle på en rist.

Anbefalet til dig