SPONSORERET indhold
Æblekompot med sprød kaneltop
4
Ingredienser
3 store, skrællede, udkernede æbler ca. 500 g
½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 tsk friskreven ingefær
2 spsk rørsukker.
Sprød kanel-top:
125 g groftreven brødkrumme
1 spsk smør
1 spsk rørsukker
1 tsk stødt kanel.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:210 Kcal
-
Fedt:16 %
-
Protein:6 %
-
Kulhydrat:78 %
Sådan gør du
Skær æblerne i lidt grove stykker og kom dem i en gryde med hyld, ingefær og rørsukker.
Damp æblerne møre ved svag til middel varme og rør i dem af og til.
Rist brødkrummerne gyldne i lidt smør på en stor pande. Rør sukker og kanel i til sidst og afkøl blandingen.
Anret æblekompotten i glas eller skåle og kom den sprøde kanel-top øverst.
Tilberedningstid: ca. 30 minutter.
TIP: Brug lidt æblemost, hvis du ikke har hyldeblomstsaft.