Æblemarmelade
SPONSORERET indhold

Æblemarmelade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Giv æblemarmeladen ekstra smag med stjerneanis. Kom marmeladen på smukke glas, og giv den som en sød værtindegave.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
26. aug. 2020 | Opskrift | Hjemmet
2-3 glas | Total: en time | Arbejdstid: 30 min

Ingredienser

  • 1 kg æbler, evt. et par umodne æbler
  • 2 dl vand
  • 500 g sukker
  • 2-3 hele stjerneanis

Tilbehør:

  • ristet brød og smør

Sådan gør du:

  1. Vask æblerne. Skær dem i stykker, og fjern blomster, stilke og kernehuse. Kog æblerne til mos med vand i ca. 10 min. under låg.
  2. Drys sukker i gryden, og kog videre i ca. 20 min. med stjerneanis. Rør jævnligt. Fjern stjerneanissen, smag til med citronsaft, og hæld marmeladen på glas. Nyd den på ristet brød smurt med smør.

Anbefalet til dig