Æg og bacon
SPONSORERET indhold

Æg og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn variant af den klassiske æg og bacon - her som sandwich eller på rugbrød eller i pitabrød.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 2 min.

Ikke fryse-egnet

2-4 skiver rugbrød, groft brød eller pitabrød
4 skiver bacon
2 hårdkogte æg (eller en rest omelet, røræg eller æggekage)
1 grillstegt peberfrugt fra glas
2-4 salatblade
1-2 spsk dijonnaise (sennepsmayonnaise)

  1. Læg baconskiverne mellem 2 stykker køkkenrulle og steg dem sprøde i mikroovnen ved fuld effekt 2 min.
  2. Smør brødet med dijonnaise og læg det sammen med salatblade, skiver af æg (eller røræg eller æggekage) og peberfrugt samt bacon.
  3. Eller anret blot som et stykke åbent smørrebrød.