Æg og bacon

Foto: Thomas Hergaard

Æg og bacon - opskrift fra Hjemmet

Æg og bacon

Skøn variant af den klassiske æg og bacon - her som sandwich eller på rugbrød eller i pitabrød.

Skøn variant af den klassiske æg og bacon - her som sandwich eller på rugbrød eller i pitabrød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 2 min.

Ikke fryse-egnet

2-4 skiver rugbrød, groft brød eller pitabrød
4 skiver bacon
2 hårdkogte æg (eller en rest omelet, røræg eller æggekage)
1 grillstegt peberfrugt fra glas
2-4 salatblade
1-2 spsk dijonnaise (sennepsmayonnaise)

  1. Læg baconskiverne mellem 2 stykker køkkenrulle og steg dem sprøde i mikroovnen ved fuld effekt 2 min.
  2. Smør brødet med dijonnaise og læg det sammen med salatblade, skiver af æg (eller røræg eller æggekage) og peberfrugt samt bacon.
  3. Eller anret blot som et stykke åbent smørrebrød.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Bacon, Æg og Tilbehør