Æg og bacon
Foto: Thomas Hergaard

Æg og bacon - opskrift fra Hjemmet

Æg og bacon

Skøn variant af den klassiske æg og bacon - her som sandwich eller på rugbrød eller i pitabrød.

printer Print
plate 2 personer

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 2 min.

Ikke fryse-egnet

2-4 skiver rugbrød, groft brød eller pitabrød
4 skiver bacon
2 hårdkogte æg (eller en rest omelet, røræg eller æggekage)
1 grillstegt peberfrugt fra glas
2-4 salatblade
1-2 spsk dijonnaise (sennepsmayonnaise)

  1. Læg baconskiverne mellem 2 stykker køkkenrulle og steg dem sprøde i mikroovnen ved fuld effekt 2 min.
  2. Smør brødet med dijonnaise og læg det sammen med salatblade, skiver af æg (eller røræg eller æggekage) og peberfrugt samt bacon.
  3. Eller anret blot som et stykke åbent smørrebrød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Bacon, Æg og Tilbehør