Agurk & æg med lime & chilisalt
SPONSORERET indhold

Agurk & æg med lime & chilisalt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug resten af saltet på æg, omeletter, ristet kød, grøntsager eller på kanten af din margarita.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
27. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Æg:
4 æg
2 spsk mayonnaise
2 tsk dijonsennep
1 spsk hakket purløg

Salt:
1 økologisk lime, skal heraf
2 spsk flagesalt
1-2 tsk chiliflager

Tilbehør:
1 agurk

Sådan gør du

Kog æggene hårdkogte (ca. 9 min). Køl dem af, pil dem, og halvér dem.

Rør blommen med mayonnaise, sennep og purløg. Fyld blommen tilbage i æggene. Rør limeskal, flagesalt og chiliflager sammen, og skær agurkerne i stave.

Anret æg og agurker med lime og chilisalt, og servér.

PRØV OGSÅ: 5 skønne sommersalater