Søde kartofler med gedeost og akaciehonning
SPONSORERET indhold

Søde kartofler med gedeost og akaciehonning

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et rigtig dejligt alternativ til kartoflen, som indeholder væsentlig mindre stivelse og tilmed er proppet med beta caroten. Den søde smag passer perfekt til den salte gedeost.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
02. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

4 mellemstore søde kartofler
en smule olivenolie
8 skiver gedeost
akaciehonning – eller lignende flydende honning
havsalt
friskkværnet peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200˚. Skyl og skrub kartoflerner fri for snavs, og skær dem over på den lange led. Læg dem på et stykke bagepapir i et ildfast fad, og bag kartoflerne i 40-50 min., til de er møre.

Herfra kan kartoflerne gemmes, og grilles med gedeosten lige før servering. Det gør du ved at lægge et stykke gedeost på de søde kartofler, og grille dem i ovnen i ca 4-5 min. Når osten er smeltet, tager du dem ud, drysser med havsalt og peber og drypper med honning. Servér med det samme.

Prøv også skyr med dukkah og bær