Opskrift på ananas med vaniljesirup
SPONSORERET indhold

Ananas med vaniljesirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
10. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 ananas.
Vanilje-sirup:
1 dl vand
1 dl sukker
1 flækket stang vanilje.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    130 Kcal
  • Fedt:
    3 %
  • Protein:
    2 %
  • Kulhydrat:
    95 %

Sådan gør du

Kog vand, sukker og vaniljestang under omrøring til sukkeret er opløst. Kog derefter siruppen yderligere et par minutter ved rask varme.
Flyt gryden fra varmen og afkøl siruppen.
Skær ananassen i kvarte, skær den lidt træede midterribbe væk og skær ananaskødet løst og derefter i skiver. Dryp siruppen over og server.

Tilberedningstid: 15- 20 minutter.

Tip: Vaniljesiruppen kan også bruges på andre frugter, f.eks. æbler.