Aperol-cupcakes
SPONSORERET indhold

Skønneste cupcakes med Aperol Spritz

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De fleste af os elsker en iskold Aperol Spritz på en varm sommerdag, så hvorfor ikke bruge den skønne smag i lækre mini cupcakes også? Her har bloggeren Frk. Fryd lavet de fineste små himmerigsmundfulde med Aperol:

Af: Frk. Fryd Foto: Frøken Fryd
20. aug. 2020 | Opskrift | ALT.dk
Total: en time

Ingredienser

Mini cupcakes:
130 g hvedemel
140 g sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 knsp salt
40 g smeltet smør
1 dl prosecco
1 stk æg

Frosting:
75 g blødt smør
325 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
3 spsk Aperol
1 spsk appelsinsaft 

Sådan bager du Aperol-cupcakes:

Minicupcakes med Aperol

  1. Rør de tørre ingredienser sammen; sukker, mel, bagepulver, vaniljesukker og salt.
  2. Tilsæt æg og prosecco, og rør det forsigtigt sammen. Hæld den smeltede smør i, og rør til det lige er blandet sammen.
  3. Kom dejen i små papirforme, de skal være ca. 2/3 fyldte. Brug gerne en bageform til mini cupcakes, så de kan holde formen.
  4. Bag dem i ovnen ved 170 grader (alm. ovn, ikke varmluft) i ca. 12-14 minutter.
  5. Lad dem afkøle helt på en bagerist, inden du kommer frostingen på.

Frosting

  1. Kom alle ingredienser i en skål og pisk det godt sammen med håndmikser eller røremaskine.
  2. Hold evt. en del af flormelisen tilbage, så du kan justere på konsistensen, og undgå at den bliver for sej. Hvis frostingen er for blød, tilsætter du lidt mere flormelis.
  3. Når frostingen kan trækkes op i en spids med håndmikseren, uden at spidsen falder sammen, så er frostingen klar.
  4. Fyld frostingen i en sprøjtepose og dekorer dine små cupcakes. Pynt evt. med et lille stykke appelsin.


Aperol-19.jpg