Asiatisk oksekødssalat med mango
SPONSORERET indhold

Asiatisk oksekødssalat med mango

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Eksotisk salat med masser af smag og fylde.

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
02. jun. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Koge-/stegetid: 25 min.
1 okse-flanksteak (ca. 500 g)
salt og peber
1 spsk. olie
1 agurk
1 mango
200 g grønne bønner
75 g spæd salat
Dressing:
1 spsk. olie
evt. 1 tsk. sesamolie
2 spsk. lime- eller citronsaft
1 spsk. friskrevet ingefærrod
½ rødløg skåret i meget små tern
2-3 spsk. cashewnødder
Tilbehør: løse ris

  1. Krydr kødet med salt og peber. Brun det på en pande i olie.
  2. Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det i ovnen ved 225 grader på midterste ovnribbe i ca. 20 min.
  3. Skær kødet i tynde, skrå skiver.
  4. Skær agurken i terninger. Skræl mangoen, og skær den i tynde både. Kog bønnerne i 6 min. i letsaltet vand, og afdryp dem i en sigte.
  5. Fordél kød, skyllet og afdryppet salat, agurk, mango og bønner på tallerkner eller i en skål.
  6. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og dryp den over salaten.