Avocado
SPONSORERET indhold

Avocadomad de luxe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
13. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 spsk skyr
1 spsk mayonnaise
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt
1 håndfuld dild
3 spsk stenbidderrogn

Fyld:
2-3 avocado
lidt citronsaft
4 skiver rugbrød
lidt rogn til pynt
lidt plukket dild

Sådan gør du

1. Rør skyr med mayonnaise, citronsaft og sennep, og smag til med salt. Hak dilden fint, og rør den i cremen sammen med rognen. Smag til igen.

2. Flæk avocadoerne, og kassér stenene. Pil skrællen af, eller tag avocadokødet ud med en ske. Skær avocadoerne i skiver, og dryp dem med en anelse citronsaft.

3. Anret to stykker rugbrød med skiver af avocado, og top med rogncreme, lidt ekstra rogn til pynt og lidt plukket dild. Servér straks.

 

Anbefalet til dig