Avocado
Foto: Anders Schønnemann

Avocadomad de luxe

printer Print
plate 4

4 spsk skyr
1 spsk mayonnaise
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt
1 håndfuld dild
3 spsk stenbidderrogn

Fyld:
2-3 avocado
lidt citronsaft
4 skiver rugbrød
lidt rogn til pynt
lidt plukket dild

Sådan gør du

1. Rør skyr med mayonnaise, citronsaft og sennep, og smag til med salt. Hak dilden fint, og rør den i cremen sammen med rognen. Smag til igen.

2. Flæk avocadoerne, og kassér stenene. Pil skrællen af, eller tag avocadokødet ud med en ske. Skær avocadoerne i skiver, og dryp dem med en anelse citronsaft.

3. Anret to stykker rugbrød med skiver af avocado, og top med rogncreme, lidt ekstra rogn til pynt og lidt plukket dild. Servér straks.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Avocado, Vegetarisk og Frokost