Banan/sveskemuffins
SPONSORERET indhold

Banan/sveskemuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne muffins med lækkert fyld af banan og svesker.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
26. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
12 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 25 min.
Fryse-egnet
50 g smør
75 g sukker
1 æg
2 moste bananer
1 spsk citronsaft
200 g hvid hvede
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt muskat
100 g svesker
1 dl skummetmælk

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pisk smør og sukker cremet og pisk ægget i. Mos bananerne sammen med citronsaft og rør det i.
  2. Bland mel med bagepulver, stødt muskat og hakkede svesker. Rør det i dejen og fordel den i 12 muffinsforme.
  3. Bag kagerne midt i ovnen ca. 25 min. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte og lad dem afkøle på en rist.
  4. Kalorieindhold pr. stk.: 676 kJ/161 kcal Protein: 3 g Fedt: 5 g Kulhydrat: 27 g Fibre: 3 g