Banan/sveskemuffins
Foto: Thomas Hergaard

Banan/sveskemuffins - opskrift fra Hjemmet

Banan/sveskemuffins

Skønne muffins med lækkert fyld af banan og svesker.

printer Print
plate 12 stk.

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 25 min.
Fryse-egnet
50 g smør
75 g sukker
1 æg
2 moste bananer
1 spsk citronsaft
200 g hvid hvede
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt muskat
100 g svesker
1 dl skummetmælk

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pisk smør og sukker cremet og pisk ægget i. Mos bananerne sammen med citronsaft og rør det i.
  2. Bland mel med bagepulver, stødt muskat og hakkede svesker. Rør det i dejen og fordel den i 12 muffinsforme.
  3. Bag kagerne midt i ovnen ca. 25 min. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte og lad dem afkøle på en rist.
  4. Kalorieindhold pr. stk.: 676 kJ/161 kcal Protein: 3 g Fedt: 5 g Kulhydrat: 27 g Fibre: 3 g
Se, hvad vi ellers skriver om: Banan, Kalorielet og Bageopskrifter