Biksemad med pølser og svampe
SPONSORERET indhold

Biksemad med pølser og svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dansk klassiker med saft og kraft.

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
10. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
3-4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 15-20 min.
250 g svampe (f.eks. champignon)
1 spsk. olie (eller smør)
250-300 g kødfulde pølser
400-500 g kogte kartofler
1 bdt. forårsløg
salt og peber
Tilbehør: groft brød og evt. spejlæg

  1. Skær rensede svampe i passende stykker, og brun dem på en pande med fedtstof. Krydr med salt og peber, og tilsæt pølser og kartofler i terninger.
  2. Steg under omrøring, til kartoflerne er gyldne, og pølserne gennemvarme. Smag til med salt og peber, drys med fintsnittede forårsløg, og servér med brød og evt. spejlæg.