Blåskimmelost med valnødder og svesker
SPONSORERET indhold

Blåskimmelost med valnødder og svesker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
15. feb. 2013 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Tid til at få stuetemperatur: 2-6 timer
Ikke fryse-egnet
ca. 250 g blåskimmelost (f.eks. den bornholmske blå- og hvidskimmelost St. Clemens Bleu)
75 g valnøddekerner
4 spsk flydende honning
12 svesker (tørrede)
Tilbehør:
Sprøde kiks

  1. Tag ostene ud af køleskabet et par timer før servering, (St. Clemens gerne ca. 6 timer) – så smager de af mere.
  2. Bland valnødder med honning og svesker, og lad det trække et par timer.
  3. Servér ostene med kiks eller brød.