Blød kokos-marengsroulade
SPONSORERET indhold

Blød kokos-marengsroulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
18. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
40 min.
Bagetid:
40 min.
Ikke fryse-egnet
(1 roulade til ca. 8 personer)
Marengs:
6 æggehvider, 2 dl
250 g sukker
3 dl kokosmel, ca. 100 g
1 lime
Fyld:
1/4 l piskefløde
2 spsk flormelis
1 stang vanilje (eller 1 tsk vaniljesukker)
1/2 kg friske bær (én eller flere slags)
Pynt:
1 dl kokosmel og citronmelisse

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Pisk æggehviderne stive med en håndmikser. Tilsæt sukkeret og pisk til det er tykt og glat.
  3. Vend kokosmel og fintrevet limeskal i massen og bred den ud på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag kagen ca. 40 min. – den skal stadig være lidt blød indeni.
  5. Vend kagen ud på et stykke bagepapir drysset med kokosmel.
  6. Træk bagepapiret af kagen og lad den køle af.
  7. Pisk fløden sammen med flormelis og vaniljekorn (eller vaniljesukker) til skum.
  8. Rens bærrene. Fordel flødeskummet på kagen og drys bærrene over.
  9. Rul kagen sammen til en roulade og stil den koldt. Pynt med grønne blade og evt. lidt friske bær.