Bresaola med persillepesto og bagte peberfrugter
SPONSORERET indhold

Bresaola med persillepesto og bagte peberfrugter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Peter Munch Foto: Lars Ranek
27. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Persillepesto:
30 g mandler
1 fed hvidløg
1 dl olivenolie
5 dl persille, vasket og tørret
½ stk. citron
salt og peber
evt. 1 spsk revet fast ost,
gerne parmesan.

Bagte peberfrugter:
4 røde peberfrugter
lidt olie
salt og peber

Ca. 12 skriver bresaola, alternativt parmaskine
lidt salat, f.eks. rucola eller ramsløg.

Sådan gør du

Pesto:
Hak mandlerne groft, rist dem på en tør pande, og hæld dem i en foodprocessor.

Pil hvidløg, og blend det sammen med mandlerne og noget af olivenolien. Tilsæt resten af olien og persillen, og blend, til du har en grov konsistens. Tilsæt evt. ekstra citronsaft, og smag til med salt, peber og evt. revet ost.


Bagte peberfrugter:
Tænd ovnen op på kraftigste varme. Halvér peberfrugterne på langs, og læg dem på et stykke bagepapir med skindsiden op.

Pensl med lidt olie, og bag i ca. 15 min, til skindet er branket. Kom dem i en frysepose, hvor dampen vil løsne skindet fra kødet.

Pil skindet af, skær kødet rent og i brede strimler.

Server med pesto og bresaola.

PRØV OGSÅ: Spicy avocadosalat