Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Brownie cookies opskrift
Foto: Maja Ambeck Vase Lækre sprøde cookies med et chewy twist af brownie.

Brownie cookies opskrift

Chewy & intense brownie cookies

To vidunderlige kager i én - brownies og cookies i en og samme bid! de chewy og chokoladeintense browniecookies med store strejf af salt passer til alle lejligheder og sæsoner. De lækre cookies er en skøn blanding af sprøde småkager og klæg og snasket brownie.

35 minutter
Print
10-12 cookies

120 g mørk chokolade af god kvalitet
60 g smør
2 æg
180 g sukker
30 g hvedemel
10 g kakaopulver
1 nip flagesalt

Pynt:
40 g mørk chokolade af god kvalitet
flagesalt

Sådan bager du brownie-cookies

1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.

2. Pisk æg og sukker let sammen, og rør chokoladeblandingen i. Vend hvedemel, kakao og salt i dejen.

3. Kom skefulde af dejen på en bageplade med bagepapir, og bag kagerne i ca. 10 minutter ved 175 grader, til de er krakelerede og matte i overfladen. Lad kagerne køle helt af.

4. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og kom den i en frysepose med et lille hul i det ene hjørne. Drysl chokolade ud over kagerne, og pynt med flagesalt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Brownie, Cookies, Amerikansk mad og Bageopskrifter