Chapati med avocado-tomat-salat og drænet yoghurt
SPONSORERET indhold

Chapati med avocado-tomat-salat og drænet yoghurt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Chapati er et nemt og hurtigt indisk madbrød.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
11. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

200 g hvedemel
½ tsk salt
65 ml varmt vand (dog ikke kogende)
20 g smeltet smør
1-2 avocado
75 g små tomater
1 lime, saft heraf
1½ spsk finthakket rødløg
2-3 spsk hakket persille
salt og peber
½ tsk knust spidskommen
2 dl græsk yoghurt 10% eller drænet yoghurt

Sådan gør du

Kom hvedemel i en skål, og rør det sammen med salt, vand og smeltet smør. (Vil have dine chapatibrød uden smør, kan du tilsætte lidt ekstra vand, så konsistensen passer, og dejen er blød og smidig). Drys lidt mel på bordet, og ælt dejen, til den er blød og smidig. Kom dejen i en skål, og lad den hvile 1 time. Del dejen i 8 stykker, og rul stykkerne tyndt ud til cirkler eller aflange brød med en kagerulle.

Opvarm en pande, og bag brødene et par minutter på hver side, til de begynder at blive gyldne og får små bobler.

Skær avocado og tomat i små stykker, og vend det med limesaft, rødløg, persille, salt, peber og spidskommen.

Servér lune chapatibrød med avocado- tomat-salat og lidt græsk eller drænet yoghurt. Spis det som en snack før maden, eller suppler med en god daal og gør det til en hverdagshovedret.

SE OGSÅ på Gastro.dk: 7 supper til den kolde tid

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter