Citronlikør
SPONSORERET indhold

Citronlikør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Inspireret af den skønne italienske Limoncello. Likøren nydes iskold i små glas som en drink (evt. blandet med saft eller vin) eller bruges i kager, cremer og is.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. dec. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 1½ liter)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Trækketid: 2 uger
Fryse-egnet
Ingredienser:
5-6 økologiske citroner
1 flaske vodka
400 g sukker
4 dl vand

  1. Vask citronerne og skær skrællen af i tynde strimler uden at få den hvide hinde med. Læg dem i et stort sylteglas eller lignende og hæld vodkaen over.
  2. Luk glasset til og lad det trække et mørkt sted 10-14 dage.
  3. Kog en lage af sukker og vand og lad den afkøle. Bland lige dele sukkerlage og siet citronvodka og hæld det på dekorative, rengjorte flasker.