Opskrift på citronsorbet med passionsfrugt og mango
SPONSORERET indhold

Citronsorbet med passionsfrugt og mango

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl Foto: Andreas Wiking
07. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

1 mangofrugt
2 passionsfrugter
2 spsk limesaft
1 spsk rørsukker
20 mynteblade
4 store kugler citronsorbet, 300 g.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    164 Kcal
  • Fedt:
    2 %
  • Protein:
    2 %
  • Kulhydrat:
    96 %

Sådan gør du

Skræl mangofrugten, skær kødet fri af stenen og skær det i mindre stykker.
Halvér passionfrugterne og skrab indmaden ud.
Rør limesaft, rørsukker og hakkede mynteblade sammen og vend frugten heri.
Lad det trække mindst 15 minutter og hæld det hen over sorbeten. Servér straks.