Opskrift på citronsorbet med passionsfrugt og mango
Foto: Andreas Wiking Citronsorbet med passionsfrugt og mango

Opskrift på citronsorbet med passionsfrugt og mango

Citronsorbet med passionsfrugt og mango

printer Print
clock 20 minutter
plate 4

1 mangofrugt
2 passionsfrugter
2 spsk limesaft
1 spsk rørsukker
20 mynteblade
4 store kugler citronsorbet, 300 g.

Energi pr. person:
164 Kcal
Fedt:
2 %
Protein:
2 %
Kulhydrant:
96 %

Sådan gør du

Skræl mangofrugten, skær kødet fri af stenen og skær det i mindre stykker.
Halvér passionfrugterne og skrab indmaden ud.
Rør limesaft, rørsukker og hakkede mynteblade sammen og vend frugten heri.
Lad det trække mindst 15 minutter og hæld det hen over sorbeten. Servér straks.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is, Sommerdessert, Dansk mad og Dessert