SPONSORERET indhold

Den lækreste cookiekage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sprød kage med sej midte fyldt med chokoladestykker - ligesom du kender det fra en cookie… Mums! Her er den blot bagt som en kage, der skæres ud inden servering. Nemmere bliver det ikke!

Af: Frederikke Wærens Foto: Frederikke Wærens
16. maj. 2024 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 4 æg
  • 350 g sukker
  • 175 g brun farin
  • 2 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk salt
  • 250 g hvedemel
  • 200 g mørk chokolade, hakket eller i knapper

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

For at opnå en svampet kage, skal denne dej ikke piskes, men blot røres sammen.

Smelt smørret, og stil det til side.

Kom æg, sukker, brun farin, vaniljesukker og salt i en skål, og rør det sammen med en dejskraber.

Tilsæt mel og smeltet smør og bland.

Vend chokoladen i dejen, og hæld den i en form på ca. 24x24 cm beklædt med bagepapir.

Bag kagen i ca. 40 minutter midt i ovnen.

Lad kagen afkøle, og skær den i passende stykker.

Tip: Den afkølede kage kan pyntes med et lag chokoladeganache.

cookie.jpg